Aurelian Cotinescu, replică la atacurile legate de un aspect din viața sa de antreprenor

Distribuie:

,,Dialogul la distanță’’dintre președintele PNL Târgoviște, Aurelian Cotinescu și primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan a continuat și astăzi… la conferința de presă de la PNL Dâmbovița! De data aceasta, liderul liberal a fost cel care i-a dat replica edilului orașului, mai ales după ce acesta din urmă l-a  tot acuzat că a falimentat mai multe firme.

,, Nenumărate atacuri la persoană au fost date în ultimul timp cu precădere bazându-se pe un aspect economic din viața mea și acolo d-ul primar povestește despre niște falimente. Perioada de care vorbește dumnealui (n.r. Cristian Stan), 2009, a reprezentat cea mai mare criză criză economică din istoria României postdecembriste. De atunci, de la începutul acelei crize, 650.000 de firme s-au închis la nivelul României și da câteva au fost firme de-ale mele.

Pe de altă parte ce nu vorbește d-ul primar este despre performanța pe care am obținut-o eu, un tânăr care am investit în acest oraș, care am ajuns la 150 de angajați, care am dat statului român milioane de euro, care am creat locuri de muncă și am ținut familii din afacerea mea. Ce nu vorbește d-ul primar este despre performanța care a obținut-o un tânăr târgoviștean, investindu-și economiile pe care le obținuse prin munca lui în străinătate, fiind plecat în străinătate pentru că țara mea, orașul meu nu-mi ofereau perspective financiare și economice de calitate a vieții, astfel încât să trăiesc în această zonă. Și totuși m-am întors, am investit  bani, am dezvoltat afaceri de succes. Nu vreau să vă povestesc de presiunile la care am fost supus, de controalele pe care le-am avut în 2009 -2010, nu vreau să intru în acele detalii, nici nu vreau să-mi amintesc, este o perioadă foarte urâtă. În schimb, oamenii care au făcut ceea ce au făcut își vor aminti probabil toată viața.

Trecând peste acest episod vreau să spun doar atât – la vremea respectivă am luat o decizie curajoasă prin care am restrâns activitatea tuturor firmelor într-o singură locație și a fost decizia care mi-a salvat afacerea pe care o am în continuare, activez în același domeniu, am în mare parte aceeași clienți și am asigurat o bună dezvoltare a acestei afaceri de la an la an. Diferența între mine și actualul edil este aceea că eu nu trăiesc din contracte cu statul. Eu am riscat, am investit și mi-am dezvoltat o afacere bazându-mă pe mine, pe cunoștințele mele pe care le-am acumulat de-a lungul anilor și pe capacitatea mea de dezvoltare. Eu nu am făcut bani cu primării, așa cum actualul edil are la nivel de zeci și sute de contracte cu primării PSD, școli și alte instituții. Atunci când vorbești de performanța unui om ar trebui să te uiți prima oară în oglindă și să vezi dacă ești la înălțimea acelui om, dacă tu ești în stare să plătești salarii, dacă ești în stare să dezvolți cu adevărat un oraș, iar eu am făcut dezvoltare, eu am atins performanță în tot ceea ce am făcut (…)’’, a declarat președintele PNL Târgoviște, Aurelian Cotinescu în conferința de astăzi de la PNL Dâmbovița.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro