Au început procedurile tehnice pentru noile investiții de la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște!

Noi investiții la orizont la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște! Conducerea Consiliului Județean Dâmbovița a demarat deja procedurile atât pentru extinderea Unității de Primiri Urgențe, cât și pentru extinderea Secției de Cardiologie.

Pe aceasta din urmă, președintele CJD Corneliu Ștefan ar vrea s-o realizeze chiar anul acesta. O altă veste bună este că, săptămâna aceasta, se scoate la licitație și sediul nou de Ambulatoriu din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgoviște.

,,Ne aflăm în achiziție publică pentru extinderea Unității de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență din Târgoviște, iar valoarea lucrărilor este de peste 1.400.000 de euro, cofinanțarea fiind asigurată de Consiliului Județean Dâmbovița. Vom extinde și Secția de Cardiologie și aici am solicitat sprijin fostului ministru al Sănătății, dâmbovițean de al nostru, și vedem astăzi că nu avem partener de dialog, cu cine să stăm de vorbă pentru dotarea Spitalului Județean de Urgență din Târgoviște.

Proiectul pe care l-am lansat, din partea Consiliului Județean Dâmbovița, valorează peste două milioane de euro. Astăzi sunt în achiziție publică privind studiul de fezabilitate privind extinderea Secției de Cardiologie din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgoviște. Cu siguranță vom termina această extindere anul acesta.

Așa cum am promis, la începutul acestui an, indiferent dacă vom avea sau nu sprijin din partea Guvernului României, vom prinde banii necesari pentru acest proiect în bugetul Consiliului Județean Dâmbovița. Nu în ultimul rând, săptămâna aceasta vom scoate la licitație sediul nou de Ambulatoriu, din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgoviște’’, a declarat președintele CJD, Corneliu Ștefan în cadrul conferinței de presă de la PSD Dâmbovița.

 

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro