Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de luni, nr. 3655
29-11-2021

Agenda electorală: Rovana Plumb – „Munca românilor trebuie recompensată la același nivel cu muncitorii din UE”

Declarație de presă

Rovana Plumb: “Îmi asum mandatul de a promova o Românie puternică în Europa”

     Pentru mine, simbolistica zilei de 1 mai se identifică cu valorile pe care se bazează social-democrația: solidaritatea, libertatea, egalitatea și justiția socială. Partidul Social Democrat a luptat și va lupta pentru un model economic care favorizează progresul social, protejează vârstnicii și asigură investiția în tineri.
Cred cu tărie că munca românilor trebuie respectată și prețuită, dar mai ales recompensată cel puțin la același nivel cu muncitorii din UE. De aceea, an de an PSD a luptat pentru majorarea salariilor. Salariul mediu net a crescut cu peste 31% față de 2016. Sub Guvernarea PSD, România a reușit performanța istorică de a avea cel mai mic șomaj din ultimii 30 de ani, rata șomajului coborând la 3,19%, în martie 2019, potrivit ANOFM.
Aceste performanțe sunt rezultatul creșterii economice care în guvernarea PSD se simte în buzunarele și viața oamenilor. Cred într-o economie guvernată de valori (și nu de goana meschină după profit), în care demnitatea umană și echitatea sunt esențiale pentru bunăstare.
Împreună cu colegii mei, vom continua să ne batem pentru bunăstarea românilor inclusiv din Parlamentul European. Vom merge în Europa cu fruntea sus să cerem plată egală pentru muncă egală și vom cere oprirea abuzurilor și nedreptăților împotriva muncitorilor români din străinătate.
Îmi asum acest mandat de a promova o Românie puternică în Europa, o Românie care are ce oferi și care are pretenția să și ceară! O Românie care trebuie să ocupe locul pe care îl merită în Europa!

Rovana Plumb
Candidat PSD pentru alegerile europarlamentare,
Președinte PSD Dâmbovița

Distribuie:

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
Gopo

CITEȘTE ȘI

soundservice SPMT
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media