Adrian Țuțuianu: “Eu am făcut mitinguri când nu făcea nimeni”! A scos mii de oameni, în stradă, în februarie

Președintele PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, nu știe încă dacă social democrații locali vor face sau nu mitingul cerut de la centru. Citat de stiripesurse, Țuțuianu a precizat că nu a fost la ședința în care s-a decis orgaizarea de mișcări de protest, pentru că nu ar fi fost convocat: ”Eu n-am fost aseară la nicio discuție în sediul central al partidului și nu știu ce decizie s-a luat. Când mă lămuresc o să vă spun dacă se va organiza sau nu (…) Dacă sunt convocat, sigur că particip la o astfel de discuție. Eu am făcut mitinguri când nu făcea nimeni. Problema e că nu știu ce s-a discutat aseară.” spune Țuțuianu.

În luna februarie, la Târgoviște a avut loc un miting pro-guvern cu 6000 de participanți, de care a pomenit și presa internațională, numind Târgoviștea un “bastion PSD”. A fost cel mai numeros mitind pro-guvernamental, într-un timp în care sute de mii de oameni cereau debarcarea guvernului.

Acum liderul PSD Dâmbovița ar fi de acord cu organizarea unor mișcări de stradă, dar cu altă temă decât cea a anunțată de partid, rspectiv impotriva statului paralel. Țuțuianu ar organiza un miting pentru drepturile omului: “Sunt de acord cu un miting care trebuie să țintească drepturile și libertățile fundamentale, respectarea drepturilor și libertăților fundamentale ale omului”, a declat Adrian Țuțuianu, potrivit stiripsesurse.ro.

Debarcat intempestiv de la conducerea Ministerului Apărării și umilit public de Liviu Dragnea care a povestit cum l-a schimbat pe Țuțuianu la o cafea cu Tudose, va fi interesat de văzut ce va face liderul PSD Dâmbovița. Acesta poate scoate câteva mii de oameni în stradă pentru a-și arăta forța locală sau poate sta liniștit pentru a arăta Bucureștiului că și fără el, e greu…


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro