Președintele TNL Dâmbovița, Adrian Mocanu, ales vicepreședinte la nivel național

Distribuie:

Liderul tinerilor liberali din județ, Adrian Mocanu, a fost ales pe una din cele 8 funcții de vicepreședinte politic la nivelul organizației naționale a Tineretului Liberal. Este singurul dâmbovițean prezent în echipa de conducere de la centru.

Congresul Tineretului Național Liberal a însemnat decizii și schimbări. A însemnat pentru mine încrederea și susținerea colegilor din Dâmbovița și din întreaga țară, pentru obținerea unui număr considerabil de voturi, devenind, astfel, Vicepreședinte al TNL. A însemnat o nouă echipă, puternică și unită, condusă de un președinte ales de noi, pentru noi, pentru viitorul Partidului Național Liberal și al întregii țări. A însemnat încrederea că vocea tinerilor va fi ascultată și înțeleasă. Felicitări și succes, Mara Mareş și tuturor colegilor!” a scris Mocanu pe pagina sa de facebook.

TNL Dâmbovița a participat la congres cu o delegație de 27 de persoane. Fostul președinte al TNL Dâmbovița, Vlad Drugă, intenționase să participe în cursa pentru președinția LAL, dar și-a retras candidatura. Un alt dâmovițean, Răzvan Marinoiu, nu a întrunit suficiente voturi pentru a face parte din comisia de arbitraj a TNL.

 

Distribuie:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro