După eșecul răsunător cu PMP, avocatul Adrian Chițescu reintră în politica locală, direct pe funcție de conducere

După două demisii din tot atâtea partide, Adrian Chițescu experimentează re-reinventarea politică. De data aceasta avocatul a ales echipa PNL Dâmbovița. Liberalii dâmbovițeni l-au pus direct vicepreședinte la nivel județean.

Adrian Chiţescu a fost membru al PDL şi consilier judeţean al acestei formatiuni politice, de unde a demisionat în 2013 pentru a prelua conducerea PMP Dâmbovița. La trei ani de PMP, partidul a obținut în cea mai puternică organizație, cea din Târgoviște, doar 875 de voturi (3,09 %) la alegerile locale din 2016. După numărarea voturilor, Chițescu a demisionat și din partidul lui Traian Băsescu. Zilele acestea avocatul a primit o funcție de conducere în PNL, explicându-și trecerea de la un partid la altul cu scuza că toate au fost de dreapta.  Cât despre eșecul din PMP, proaspătul liberal spune că partidul nu a fost conform așteptărilor și că rezultatul “l-a bulversat”!

 

 

Distribuie:
corneliu radupopa USRPLUS

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Un gand despre “După eșecul răsunător cu PMP, avocatul Adrian Chițescu reintră în politica locală, direct pe funcție de conducere

  • 13 octombrie 2017 at 8:38
    Permalink

    ce plm voturi să aducă moșul ăsta, frate? vicepreeșdinte? păi câti oameni aduce ăsta în partid? s-au a fost pus că dă cu banul?
    PNL și PSD aceeași mizerie!

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro