Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de vineri, nr. 3659
3-12-2021

După eșecul răsunător cu PMP, avocatul Adrian Chițescu reintră în politica locală, direct pe funcție de conducere

După două demisii din tot atâtea partide, Adrian Chițescu experimentează re-reinventarea politică. De data aceasta avocatul a ales echipa PNL Dâmbovița. Liberalii dâmbovițeni l-au pus direct vicepreședinte la nivel județean.

Adrian Chiţescu a fost membru al PDL şi consilier judeţean al acestei formatiuni politice, de unde a demisionat în 2013 pentru a prelua conducerea PMP Dâmbovița. La trei ani de PMP, partidul a obținut în cea mai puternică organizație, cea din Târgoviște, doar 875 de voturi (3,09 %) la alegerile locale din 2016. După numărarea voturilor, Chițescu a demisionat și din partidul lui Traian Băsescu. Zilele acestea avocatul a primit o funcție de conducere în PNL, explicându-și trecerea de la un partid la altul cu scuza că toate au fost de dreapta.  Cât despre eșecul din PMP, proaspătul liberal spune că partidul nu a fost conform așteptărilor și că rezultatul „l-a bulversat”!

 

 

Distribuie:

One thought on “După eșecul răsunător cu PMP, avocatul Adrian Chițescu reintră în politica locală, direct pe funcție de conducere

  1. ce plm voturi să aducă moșul ăsta, frate? vicepreeșdinte? păi câti oameni aduce ăsta în partid? s-au a fost pus că dă cu banul?
    PNL și PSD aceeași mizerie!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
Gopo

CITEȘTE ȘI

soundservice SPMT
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media