ȘTIREA DE BINE: Și anul acesta mini-vedetele se întâlnesc lângă Turnul Chindiei, însă online

În ultima perioadă, dată fiind situația generată de pandemia de coronavirus, tot mai  mulți profesori și îndrumători de diverse activități își susțin lecțiile online.

Așa se întâmplă și la Clubul Victorioșilor din Târgoviște, unde lecțiile de muzică se derulează prin videoconferință și totul decurge firesc, nelăsând timpul să treacă fără folos.

De acest lucru se ocupă mentorii Viorica și Victor Mihalache. Celor doi, pornind de la lecțiile prin videoconferință, le-a venit o altă idee ingenioasă.

Vor organiza primul festival online pentru copii și tineri.

Este vorba despre “Întâlnirea mini-videtelor lângă Turnul Chindiei”, un eveniment care ajunge anul acesta la cea de-a VI-a ediție, dar niciodată nu a mai existat vreuna online.

În domeniul artistic, copiii din România sunt obișnuiți să participe frecvent la festivaluri de muzică, de teatru, de dans, să câștige premii, iar faptul că le lipsesc aceste participări se vede din postările lor de pe rețelele de socializare. Facebook le aduce când și când aminte despre tot felul de festivaluri în care au evoluat de-a lungul anilor.

Astfel, propunerea Clubului Victorioșilor și a Teatrului “Junior” din Târgoviște pentru copiii talentați din România este o întâlnire a artelor prin intermediul aplicației ZOOM.

Vor avea un juriu, se vor putea vedea și asculta unii pe ceilalți și vor primi și premii acasă.

Și pentru ca totul să fie bazat pe tehnologie, anul acesta trofeele pe care participanții le vor primi sunt realizate printr-o tehnică ultramodernă: printarea 3D. Ele au forma Turnului Chindiei, sunt inedite, iar autorul lor este Cristian Dinu, campion la robotică și elev în clasa a XII-a la Colegiul Național “Constantin Carabella”.

Festivalul online “Întâlnirea mini-videtelor lângă Turnul Chindiei” va avea loc sâmbătă, 11 aprilie, începând cu ora 10:00.

Pentru a vă putea înscrie trebuie să parcurgeți regulamentul festivalului. Aici veți găsi toate datele necesare. ( https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1490018414506346&id=100004946042247 )

Până atunci, copiii de la “Clubul Victorioşilor” își încălzesc în continuare glasurile, fac promoționale și materiale video pentru emisiuni de la Columna TV, dar și pentru emisiuni de la televiziunile naționale.

Printre ei se află și Selena Bobeică, membră a Clubului Victorioșilor încă de acum 8 ani. Cu sprijinul echipei Talent TV, Selena a reușit să aibă propria emisiune pe YouTube. Este vorba despre SELENAR, un vlog care a ajuns la episodul cu numărul 10 și care vă arată locuri frumoase din România, dar și ce puteți face acasă în așa fel încât să nu vă plictisiți.

Așadar, abonați-vă la canalul de YouTube SELENAR, dar și la Talent TV, unde veți găsi peste 100 de videoclipuri ale căror protagoniști sunt copiii de la Clubul Victorioșilor.

Vă mai anunțăm și că de Paști, la Columna TV, de la ora 10:00, în cadrul emisiunii “Banca de Talente”, Talent TV și Clubul Victorioșilor vă prezintă premiera filmului ZIG-ZAG, realizat în februarie, în zona montană a județului Dâmbovița. Alături de Clubul Victorioșilor au participat și tineri din satele Adânca, Săcuieni și Gura Ocniței, cu sprijinul Primăriei Gura Ocniței.

Stați acasă și redescoperiți fiecare lucru, fiecare membru al familiei, fiecare floare care crește în grădina voastră. Cuvântul plictiseală nu există!!

 

Clubul Victorioșilor Târgoviște

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro