Scandal în jurul strângerii de fonduri pentru un copil bolnav de cancer! Mama a sesizat autoritățile

Distribuie:

Drama băiatului din Ocnița, diagnosticat cu cancer, care are nevoie de o intervenție chirurgicală în Turcia, a impresionat o11 mulțime de oameni care au ales să îl ajute. Din păcate, colecta de fonduri de la cetățeni este umbrită de un scandal ce-i face rău copilului. Mama acestuia a anunțat ieri autoritățile, după ce, spune ea, cutiile amplasate în municipiul Moreni de un bărbat care a declarat că se alătură cauzei, au fost ridicate fără știrea nimănui. Femeia a cerut unui grup facebook care o ajută cu strângere de fonduri să se dezică public de bărbatul din Moreni și să spună cetățenilor că bani dați pe stradă nu ajung la copil. Ea a făcut și plângere la poliție, dar spune că oamenii legii nu o iau în serios:

“Am depus o plângere la poliția din Moreni. Ieri mi s-a spus că plângere e la mapă la domnul comandant și să aștept. Am așteptat! Astăzi, am sunat iar dar mi s-a spus că declarația mea nu mai este la Moreni, a fost trimisă la Ocnița, căci eu acolo locuiesc. Am făcut și o plângere la procuratură”, dar nu am nici un răspuns, ne-a declarat aceasta. În tot acest timp, morenarii donau banii în cutiile amplasate în diferite locuri din oraș, care au fost ridicate în cursul zilei de astăzi. Mama copilului spună că bărbatul i-a spus că  donațiile vor fi ridicate cu ajutorul poliției locale și predate familiei, dar că pe ea nu a chemat -o nimeni  și nici un ban nu a ajuns la copilul bolnav. “Nu a luat legătura nimeni cu mine să ridicăm cutiile. Nu știu ce s-a întâmplat. Nu pot să mă duc în Moreni să caut cutiile. Mi-e frică” a mai spus mama.

Cel acuzat și-a notat astăzi pe facebook că o va da în judecată. Bărbatul a ales să o jignească prin postări pe aceeași rețea de socializare. Nu a explicat însă ce s-a întâmplat cu banii donați pentru această cauză.

caz moreni

Mama este disperată pentru că viața lui Mary, băiatul ei cel mic, depinde de o operație pe care o pot face medicii turci. Costul acesteia este de 25 000 – 30 000 de dolari, pe care familia speră să îi strângă la timp. Se pare că boala copilului s-a declanșat după ce anul trecut, tatăl lui a ales să-și pună capăt zilelor, împovărat de griji pe care nu le-a împărtășit familiei.

Cei care doresc să-l ajute pe Mary o pot face donând direct în conturile deschise de familie.

CONTURILE PENTRU DONAȚII SUNT PE NUMELE MAMEI IN FILIALA TARGOVISTE A BANCII TRANSILVANIA : STAN MIHAELA

Eur RO88BTRLEURCRT0291048001

GBP RO46BTRLGBPCRT0291048001

RON RO41BTRLRONCRT0291048001

pt cei din strainatate codul bancii SWIFT:BTRLRO22

e-mail : [email protected]

 

Distribuie:

alegeri
alegeri
Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Flax Gopo Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro