Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de marți, nr. 3705
18-1-2022

PADINA FEST vă așteaptă la cea de-a 5-ea ediție, în perioada 23 – 27 iulie

Consiliul Judeţean Dâmboviţa, Centrul Judeţean de Cultură Dâmboviţa şi Fundaţia „Padina Fest” vor organiza în perioada 23 iulie – 27 iulie 2014, pe Platoul din Lunca Padinii, Masivul Bucegi, cea de-a  V-a ediţie a evenimentului „Padina Fest”. Pentru îndeplinirea obiectivelor principale pe care şi le propun organizatorii, de promovare turistică a zonei, dezvoltarea ecoturismului şi practicarea mişcării în aer liber, ediţia din acest an a Festivalului „Padina Fest” are mai multe  componente: culturală, ecologică, sportivă şi de educaţie montană, ce se vor materializa prin organizarea de concerte şi spectacole, acţiuni de ecologizare, competiţii sportive, activităţi de alpinism şi ateliere de lucru.

În cele cinci zile, vor concerta: „Şuie Paparude”, „Grimus”, „Implant pentru Refuz”, „The Case”, „Valerinne”, „Airtist”, „Ţapinarii”, dar şi alte formaţii şi DJ din ţară şi de peste hotare. Ca şi la ediţia de anul trecut, un moment inedit va fi prezenţa Orchestrei de cameră „Muntenia, a Centrului Judeţean de Cultură Dâmboviţa, ce va oferi participanţilor la eveniment două concerte  speciale, în zilele de 26 şi 27 iulie 2014.

Organizatorii vă invită să participaţi,  alături de ei, la concertele şi spectacolele organizate în Lunca Padinii din munţii Bucegi, unde puteţi practica şi sportul în aer liber, în cadrul Maratonului Bucegilor – ciclism şi alergare montană, la AdventurePark sau la Megatiroliană.

padina fest festival Consiliul Judetean dambovita (1)

Distribuie:

Leave a reply


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
getsbet Gopo
kiss2022-01.jpg
romserv.jpg
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media