Dani Mocanu nu reprezintă o amenințare, au decis magistrații! Manelistul nu va fi arestat

Magistrații Tribunalului Dâmbovița au decis ca manelistul Dani Mocanu să fie cercetat în libetate sub control judiciar. Aceeași măsură a fost luată și împotriva fratelui acetstuia, Ionuț Mocanu. Cei doi sunt cercetați într-un dosar de trafic de carne vie și proxenetism. În același dosar, magistrații au decis arestarea unui singur bărbat, cunoscut sub numele de Lupu, care ar fi capul rețelei de proxenetism.

Cu o zi înainte de a fi reținut, pe contul de youtube al manelistului a fost postat un nou videoclip. Piesa se numește „Trădarea” și vorbește despre un interlop, interpretat în videoclip chiar de Mocanu, trădat de o femeie. În urma unei declarații a acesteia, personajul principal al piesei intră la închisoare. Versurile atribuite femeii „trădătoare” spun că aceasta ar fi fost obligată să îl denunțe.  Mocanu amenință  în versuri autoarea denunțului: „Ascultă-mă bine, am să mă eliberez, am să vin direct la tine”. Piesa vorește și despre „reguli” încălcate de femeie.

Cineva i-a întins o capcană. Un copil de 26 de ani nu poate face aşa ceva, pentru că a avut tot ce îi trebuie. S-a răzbunat cineva pe el, poate procurorii, nu ştiu“, spune și familia tânărului, în timp ce colega sa, Lenna,  susține că “Nu înseamnă că ce cântăm noi ne şi reprezintă“.

După o noapte în arestul IPJ Dâmbovița, Dani Mocanu a fost dus încătușat la Tribunalul Dâmbovița. Judecătorii au decis însă eliberarea acestuia.

În acest dosar, cu doar un arestat, DIICOT Dâmbovița a efectuat 13 percheziții domiciliare, dintre care 9 pe raza județului Dâmbovița, 2 în Argeș și 2 în București, la persoane bănuite de constituirea unui grup infracțional organizat, specializat în trafic de persoane, proxenetism și spălare de bani. În cauză, la data de 19 septembrie a.c., poliția londoneză a efectuat 5 percheziții la 4 bordeluri clandestine şi la o reşedinţă, unde au fost identificate 8 persoane bănuite şi 6 tinere care practicau prostituția.  Desfășurarea de forțe și probele adunate nu i-au convins însă pe judecători.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro