Traian Niculae – PSD a trimis poliția să verifice pungile cu dulciuri oferite copiilor de Moș Nicolae

Pungile cu dulciuri oferite, la Titu, copiilor de la școli și grădinițe, de către primăria localității a făcut obiectul unei sesizări penale din partea PSD. Primarul orașului, Traian Niculae a povestit acest episod pe pagina sa de facebook. Primarul spune că social democrații au făcut plângeri penale angajaților unității administrative, deși dulciurile nu aveau nici o legătură cu campania electorală. În Titu, de ani buni, de fiecare Moș Nicolae, elevii primesc acest tip de atenții din partea primăriei. Niculae spune că e primul an când PSD e deranjat de acest obicei pe care copii îl așteaptă și la care au participat ani de-a rândul și liderii PSD.

Traian Niculae: Dupa atatia ani in care Primaria Titu a oferit an de an aceste dulciuri de Mos Nicolae, ba chiar fostul viceprimar Vlad Oprea se poza alaturi de copii oferind aceste dulciuri, liderii PSD au considerat ca, incepand de anul acesta, sa nu mai oferim aceste mici bucurii copiilor dumneavoastra si au trimis Politia Judeteana la primarie si la scoli !

Vlad Oprea, 5 decembrie 2014

Vlad Oprea, 5 decembrie 2014


Primarul este deranjat și de campania de comunicare a PSD Titu, despre care spune că își arogă merite pe care nu le are, legate de proiecte administrative:

Traian Niculae: Am obervat astazi cum liderii PSD se bat cu pumnul in piept in comunicate de presa ca dumnealor s-au ocupat de realizarile din orasul Titu din ultimii 4 ani si se vor ocupa si in continuare. … Am putea sa ne luam concediu in urmatorii 3 ani, eu cu toti angajatii primariei, stiind ca de oras se va ocupa Vlad Oprea impreuna cu liderii PSD de la judet. Ca sa reformulez putin, a „cazut norocul pe noi”.

Niculae a taxat și rezultatul prost obținut de PSD la Titu în alegerile locale, unul dintre cele mai cel mai slabe din județ.

Traian Niculae: Cred ca liderul PSD Titu, Vlad Oprea, nu este suparat pe mine, este suparat pe dumneavoastra, locuitorii orasului, pentru ca nu l-ati angajat in iunie la primarie. Acum spera si domnul Oprea, liderul organizatiei PSD Titu, dupa cum se autointituleaza, sa obtina un scor electoral mai bun, asa cum i-a promis presedintelui Tutuianu ! Poate de data asta obtine, in sfarsit, un loc de munca de la partid, daca dvs. nu l-ati “angajat” ca primar !


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

: 4 ganduri despre “Traian Niculae – PSD a trimis poliția să verifice pungile cu dulciuri oferite copiilor de Moș Nicolae

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca