ALEGERI 2016: Prisăcaru (PNL) – Apel public către alegătorii de dreapta

Candidatul PNL pentru primăria Târgovişte, Ciprian Prisăcaru, a lansat un apel public, alegătorilor de dreapta din municipiu cărora le-a cerut sprijinul în alegerile de duminica, 5 iunie. Alegerile locale se vor desfăşura într-un singur tur, candidatul care strânge cele mai multe voturi fiind declarat câştigător chiar dacă nu obţine 50% plus 1 din sufragii.

„Pe această cale, vreau să fac un apel la toți simpatizanții partidelor de dreapta din Târgovişte şi din județul Dâmbovița, dar şi a celor care sunt contra PSD, în Târgovişte şi din județul Dâmbovița (mă refer aici, în mod special, la cei care susțin PMP, ALDE, UNPR, dar şi la simpatizanții candidaților independenți). Eu înțeleg că aveți loialitate față de aceste partide, pot înțelege, până la un anumit nivel, şi faptul că doriți să vă votați listele de consilieri, însă, la Târgovişte, lupta este foarte clară şi cifrele spun foarte clar că singurul care poate învinge PSD-ul şi pe Cristian Stan la Târgovişte este subsemnatul. De aceea, fac un apel la toții târgoviştenii de bună credință, să nu irosească votul pe alți candidați. Toți cei care sunt împotriva PSD-ului, toți cei care simpatizează partide de dreapta, pe toți îi invit să pună ştampila în dreptul subsemnatului. Doar aşa putem învinge PSD, la Târgovişte.”, a declarat Prisăcaru.

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

: 3 ganduri despre “ALEGERI 2016: Prisăcaru (PNL) – Apel public către alegătorii de dreapta

 • 3 iunie 2016 at 8:13
  Permalink

  …. cifrele spun foarte clar că singurul care poate învinge PSD-ul şi pe Cristian Stan la Târgovişte este subsemnatul. Dincolo de cifre, eu cred in faptul ca nu o persoana trebuie sa invinga un partid. Admitand ca dvs. , domnule Prisacaru, veti obtine majoritate si veti deveni primar, deci il invingeti pe Stan, ce veti face daca iese un consiliu majoritar pesedist? Aceasta solicitare, ma face sa merg cu gandul ca, cei din spatele dvs. , nu s-au debarasat de basism, pentru ca prea seamana a … dati-mi consiliul general! Suna cunoscut? Succesuri!

  Reply
 • 2 iunie 2016 at 16:15
  Permalink

  esti rupt in modestie….esti rasu` lumii…..deci se poate si asa nu numai la tutuianu si gasca….mistooo

  Reply
 • 2 iunie 2016 at 15:40
  Permalink

  Nu stiu daca sa rad sau sa plang cand citesc randurile astea.
  Chiar in halul asta am ajuns? Rusine!
  Doar candidatii respectivi au dreptul sa le transmita alegatorilor cu cine sa voteze!

  Reply

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro