ortooxacell kiss2022.gif Flax

VREME REA. Chindia se întoarce acasă duminică !

Vremea rea (foto) le-a stricat planurile antrenorilor şi fotbaliştilor divizionarei B târgoviştene. La Peştera viscoleşte de câteva zile, astfel că antrenamentele în aer liber se desfăşoară în condiţii inumane. Şefii au hotărât ca stagiul de pregătire să se încheie cu două zile mai devreme decât era programat. Astfel, delegaţia Chindiei se va întoarce acasă duminică în jurul prânzului.

Vineri după-amiază, jucătorii Chindiei au efectuat un program de pregătire complex, format din alergare ușoară, joc cu mingea și lucru la sala de forță. În seria de partide desfășurate pe mini-terenul din spatele Hotelului Peștera, victoria finală a aparținut formației formate din Răzvan Dobre (căpitan), Denis Ispas, Cornel Dinu, Alexandru Băluță, Dorian Perianu și Cosmin Negoescu, care a depășit în finală echipa alcătuită din Dragoș Pătru (căpitan), Ionuț Șerban, Cosmin Anton, Alin Petrea și Cristi Cherchez cu scorul de 4-2.

Sâmbătă, din cauza masivelor căderi de zăpadă și a viscolului, deja obișnuita sesiune de alergare contracronometru a fost înlocuită cu o repriză de lucru în sala de forță. Pentru antrenamentul de la ora 16.00, tehnicienii Flavius Stoican și Adrian Bogoi preconizaseră un atelier de forță în aer liber.

Foto: FC Chindia Târgovişte

Distribuie:

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media