ortooxacell kiss2022.gif Flax

VOLEI: CSM Târgoviște s-a ridicat la nivelul unui meci european, chiar dacă Galata a fost puternică!

CSM Târgoviște – Galatasaray Istanbul a fost meciul din cadrul CEV Cup, programat marți 27 noiembrie, la Sala Sporturilor din Târgoviște, de la orele 18:00, unde 2300 de spectatori au fost prezenți! Un eveniment care a fost evitat de televiziunile naționale cu profil sportiv, deși ar fi fost urmărit. Chiar dacă au început mai timid partida, fetele de la CSM au punctat destul de bine, având în vedere diferența de lot și de buget dintre două formații, în care turcoaicele erau clar avantajate. Așadar, Târgoviște – Galatasaray 0-3 (23-25, 21-25, 24-26).

Atmosferă frumoasă la Polivalentă!

Dacă la orele 17:15 erau în sală aproximativ 400 de spectatori, la ora începerii meciului în sală erau prezenți aproximativ 2000 de spectatori, urmând ca pe la 18:30 să avem 90% din capacitatea sălii ocupată. Un „MC” a întreținut atmosfera pe toată durata partidei, dând tonul publicului de nenumărate ori! Gică Popescu, fostul mare internațional, a fost prezent la meci, și a urmărit evoluția fetelor de la tribuna oficială, alături de Gabriel Boriga, primarul orașului Daniel Cristian Stan și alte oficialități.

Naționalism firesc la meci!

Un tricolor imens a fost afișat la Tribuna 2, unul din momente având pe fundal piesa „Treceți batalioane române Carpații”, fredonată de toți cei prezenți. Rapperul târgoviștean Amer1knu a interpretat live piesa „Târgoviște” cu 15 minute înainte de partidă, pe hanoracul său fiind imprimat chipul lui Vlad Țepeș, care se regăsea și pe echipamentul fetelor de la CSM, inițiativă luată în prag de Centenar. Un grup de 10 tineri de 14-15 ani au strigat pe parcursul meciului „România, România” și „CSM, luptă CSM”.

Andrea Lakovic a plâns după meci…

O jucătoare a CSM-ului a fost vizibil afectată de faptul că nu au putut trece de puternica Galata, stăpânindu-și cu greu lacrimile după meci, fiind consolată de mai multe colege și de o prietenă din public. Reacții normale atunci când ești conectat total la un astfel de meci și îți dorești să învingi! Fanii turci, puțini și vocali. 20 de fani turci s-au constituit într-un grup situat în partea laterală a Tribunei 1, fiind amestecați printre publicul târgoviștean, nefiind nevoie de un spațiu delimitat pentru ei. Nu au existat conflicte, având o atitudine fair play pe tot parcursul meciului. Deși se anunțau 200 de fani, ca apoi să tot scadă numărul acestora, la meci au mai ajuns decât 20, dar care au dominat de câteva ori fondul sonor al Polivalentei, având și un steag al Turciei de dimensiuni mari. La final s-au pozat cu echipa, sărbătorind victoria.

Cu ce a rămas CSM…

Echipa din Târgoviște a rămas cu experiența acumulată după acest meci, cu o asistență apropiată de „full house”, cu o unitate a fetelor care le va ajuta cu siguranță în meciurile mai ușoare, nu în ultimul rând, cu o amintire frumoasă, chiar dacă a fost puțin usturătoare…

Componența echipei:

1 KLISURA Sara

3 BALAEFlorina Gabriela

4 BUTEREZ Rodica

5 JEREMIC Mihaela

6 ROSCA Adina-Maria

7 DJURIC Dubravka

8 LAKOVIC Andrea

9 CALOTA Diana-Ioana

10 TRICA Alexandra Romela

11 SREDIC Tanja

14 DIMITROVA Emiliya

15 PAMFIL Mihaela

16 CIOCIAN Lorena Raisa

17 MARCIU Ramona Isabela

Antrenor: Valerijan LUKA

Distribuie:

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media