ortooxacell kiss2022.gif Flax

Victorie la final de tur pe „Orăşenesc”. Urban Titu a dat de pământ cu liderul din Slatina

Finalul turului de campionat a fost unul cât se poate de reuşit pentru Urban Titu. Divizionara C dâmboviţeană a obţinut cea mai importantă victorie din actuala stagiune, după ce a îngenuncheat-o pe Inter Olt Slatina, liderul seriei C3. Împotriva oltenilor, elevii lui Becheanu şi Constantin şi-au arătat adevărata valoare, iar la final au ieşit învingători cu scorul de 1-0. Într-o dispută în care au început cu şansa a doua la victorie, dâmboviţenii au atins cea mai bună evoluţie din acest campionat, iar în actul secund au dat lovitura de graţie prin Constantinescu. După un început de joc echilibrat şi o execuţie în transversală a slătineanului Ionescu (8), Titu a schimbat partitura, devenind o echipă extrem de activă la buturile oltene. Intrarea în a doua jumătate a reprizei a dus Urbanul să aibă parte de o ploaie de ocazii de gol la poarta adversă. Astfel, după ce câlcăiul lui Calofir a fost reţinut foarte bine de Nuno Claro (23), Constantinescu a ţintit bara de vinclu, printr-un şut din interiorul careului (24). La următoarele faze de poartă aceeaşi jucători trec la un pas de deschidere scorului. Pentru început Calofir a tras în plasa laterală din afara careului (27), iar apoi, Constantinescu a şutat în bara laterală, după ce a scăpat singur cu goal-keeperul oltenilor (27). Pe final de repriză, s-a mai evidenţiat doar Mişa care a parat excelent execuţia lui Bălan. La reluare, Titu a pus şi mai mult stăpânire pe minge, iar Constantinescu a găsit drumul spre cele trei puncte. Pe un fond bun de joc, atacantul Urbanului a marcat golul victorios (62), după ce a fructificat din întoarcere, în dreapta portarului, pasa trimisă de Calofir, în apropiere de careul mic. Deschiderea scorului i-a făcut pe dâmboviţeni să rămână tot în terenul advers, dar în acelaşi timp să mai irosească alte ocazii de poartă prin Ghenu (70), Neguţ (72) şi Mirescu (80). În urma succesului de pe „Orăşenesc”, Titu a devenit a doua echipă din serie care a dat de pământ cu liderul în acest campionat. După victoria cu oltenii, Urbanului a ajuns la al patrulea succes stagional, dar în acelaşi timp a lăsat impresia că va avea multe de spus în returul campionatului când va arăta o nouă faţă.

 

 

Urban Titu – Inter Olt Slatina      1-0 (0-0)

 

Marcator: Constantinescu (62).

 

Urban: Mişa – Sima, Oprea (63 Şerban), Vlad, Lupu – Rădescu (90+3 Moruz), Ghenu, Calofir, Mirescu – Neguţ, Constantinescu (85 I. Niculae). Antrenori: Gheorghe Becheanu şi Vasile Constantin.

 

Inter: Nuno Claro (46 Preda) – Mincă, Scheau, C. Dinu, F. Ştefan – Popa, Precup, Anghelina (46 Bălşanu), Ionescu (64 Covalschi) – Bălan, Rogoveanu (81 Chira). Andrenor: Daniel Oprescu.

 

Stadion: „Orăşenesc”. Spectatori: 180.

 

Au arbitrat: Ionuţ Robert Stanciu (Ploieşti) – Daniel Ciocănea (Sibiu) şi Adrian Epure (Orlat). Observatori FRF: Sorin Uţică şi Ion Pop (ambii din Bucureşti).

 

Cartonaşe galbene: Mişa (83)/ Bălan (43).

 

Ionuţ Parghel

 

 

 

 

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media