ortooxacell kiss2022.gif Flax

Vezi comunicatul galeriei Chindiei! „Acum ori niciodată” – a transmis și Gogoașă

Chindia nu a început play-out-ul, așa cum speram, după înfrângerea la limită, suferită la Sibiu, cu Hermannstadt. Galeria Chindiei a postat un comunicat pe pagina suporterilor, pe care o să-l redăm aici:

„COMUNICAT – UNIȚI PENTRU VISUL NOSTRU, ACASĂ ÎN LIGA I
Suporterii care au însoțit și ÎNCURAJAT echipa la toate meciurile din acest sezon al Ligii I au participat astăzi la antrenamentul băieților și au purtat o serie de discuții cu conducerea clubului, reprezentată de Marcel Ghergu, președintele cu care am reușit DOUĂ promovări în cinci sezoane, precum și cu câțiva dintre jucători.
Concluziile întâlnirii, una normală înaintea primului joc de la Ploiești din play-out, în fața unei formații care trebuie învinsă cu orice preț:
Echipa trebuie încurajată în toate meciurile rămase de disputat până la finalul sezonului, indiferent de poziția din clasament sau de intențiile vădite de manipulare și destabilizare manifestate în mediul online și nu numai, de unii sau de alții.
Doar printr-o prezență masivă putem ține vie speranța, atât la Ploiești, cât și în deplasări – apropo, la Voluntari ne vom cumpăra un singur bilet, avem seria – cât și Clinceni – n-am uitat cum ne-ați înjurat în retur – sau Iași, sal’ Mircea!.
Suntem la 13 meciuri și câteva luni de visul așteptat din 1998, primul meci ACASĂ în Liga I de la Generația Micului Ajax. La stadion se lucrează, poate nu în ritmul dorit și așteptat, dar progresele sunt evidente. În 2-3 luni va fi ridicată tribuna nouă. Dacă Sibiul poate juca în Liga I cu o tribună și o nocturnă pe care am văzut-o cu toții, dacă Academica are voie un an fără nocturnă, noi de ce nu am putea juca din august-septembrie pe Eugen Popescu?
Soluția: hai în tribune, hai în deplasări, mai multă implicare și mai puține critici pe net.”

L-am întâlnit azi pe „Gogoașă” unul dintre cei mai longevivi și împătimiți fani ai Chindiei

Un om care deține o colecție de fulare, eșarfe, fanioane și alte articole pe care le poți întâlni la un iubitor de sport. De-a lungul timpului, „Omul-Galerie” a fost observat la meciuri de fotbal, baschet și volei, cântând de unul singur, având și recuzită în dotare. Anii au trecut și peste el, dar asta nu l-a determinat să renunțe la pasiunea lui, întâlnindu-l de curând în apropierea casei de bilete ale stadionului Ilie Oană. Sunt oameni care iubesc Chindia, care speră în continuare la o evoluție care să ne asigure prezența în Liga 1 și în sezonul următor.

Vom prelua de fiecare dată comunicatele galeriei, celor care susțin echipa din peluză sau tribună, pentru că fără aceștia fotbalul nu ar avea niciun farmec. Un bun punct de vedere.

Hai Chindia!

BMG

Distribuie:

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media