Urban Titu, o nouă victorie în meciurile de pregătire

Urban Titu a contabilizat în ieri după-amiază cea de-a patra victorie în meciurile de verificare ale iernii. Divizionara C dâmboviţeană a reuşit să-şi treacă în cont un nou succes, după ce a întrecut pe FC Chitila, cu scorul de 2-0 (2-0). Împotriva liderului din seria I a Ligii a 4-a bucureştene, echipa lui Cristian Bădoiu şi-a asigurat victoria încă din prima repriză, când Neguţ (17) şi Constantinescu (42) au perforat poarta nefericitului Dragomir.

Pe stadionul din Chitila, Titu a dominat în cea mai mare parte ostilităţile din teren şi a avut în repetate rânduri posibilitatea majorării scorului. Pe lângă execuţia în transversală al lui Mirescu, şuturile lui Ivaşcu, Neguţ şi Constantinescu, fie au fost parate de portarul bucureştean, fie au acolit spaţiul porţii. Prin succesul cu FC Chitila, jucătorii de pe „Orăşenesc” au demonstrat că au trecut cu brio peste perioada cantonamentului centralizat de la Căciulata.

În disputa cu formaţia din capitală, Urbanul a folosit mai mulţi jucători care au ajuns în probe în ultima perioadă. Astfel, în cel de-al şaselea amical din intersezon, Bădoiu a mizat pe o formulă de echipă alcătuită din Gheţu – Milea (ultima dată la Sportul 2 Studenţesc), Ştefănescu, Alexie (AS Milcov), Mirescu – Corbu, Dicu, Fieraru (Fortuna 2 Câmpina), Rădescu – Neguţ, Constantinescu (FCM Târgovişte), iar din repriza a doua a mai apelat la serviciile lui M. Mihai – Nedelcu, Voicu, Tuţă, Cristil (Viitorul Axintele), Ivaşcu, Bălşanu (AS Milcov), D. Feraru (AS Milcov) şi Martoncă (Farul Constanţa).

Următorul amical pentru Urban va fi vineri, în compania lui FC Olt Slatina, pe terenul oltenilor, de la ora 11,00. De asemenea, pe 24 februarie, Titu va înfrunta (ora 15.00), pe Viitorul Axintele, la baza sportivă de la Hagioaica.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro