ortooxacell kiss2022.gif Flax

URBAN TITU. Ilie Dinu: Ne gândim la Liga a II-a !

Conducătorii, antrenorii şi jucătorii lui Urban Titu au sărbătorit în cadru restrâns, la popasul de la Hagioaica, încheierea celui mai bun an din istorie. Trupa condusă de însuşi primarul oraşului, Ilie Dinu (foto), a terminat pe primul loc turul campionatului în seria C3.

– Domnule primar, cum e pe primul loc?
–  Păi nu vedeţi ? E nemaipomenit ! E un loc care obligă, un loc pe care sperăm să îl păstrăm până la finalul campionatului. Locul 1 reprezintă încununarea muncii acestor copii şi a profesorilor. Eu îi numesc copii, chiar dacă unii sunt aproape sau chiar au împlinit 30 de ani. Avem continuitate, trei grupe de juniori înscrise în campionate, una de seniori în categoria Onoare, în jurul fenomenului se mişcă peste 120 de tineri.

– Sincer, vă aşteptaţi să terminaţi turul în fruntea clasamentului?
– Să fiu modest, nu. Dar eu mă consider un învingător şi nu îmi doresc decât locul unu. Trebuia să vină şi acest rezultat. Se împlinesc nouă ani de când activăm împreună, în Liga a III-a. Noi nu schimbăm mai mult de 1-2 jucători pe an, de obicei cei care apar în lot cu cei care se lasă.

– E cel mai bun moment pentru Titu?
– Da, mai ales în contextul în care s-au mai redus jocurile de culise. Nu am avut timp până acum să savurez acest succes şi să caut să aduc sponsori la echipă. Sunt câteva societăţi care vor să vină lângă noi.

– Vă gândiţi la Liga a II-a?
– Ne gândim serios. Îmi fac socotelile, mă documentez despre licenţiere, cheltuieli etc. În perioada sărbătorilor trebuie să facem nişte calcule. Nu vreau să ne facem de râs. FRF ne-a cerut de o lună şi jumătate documente despre stadion, acum ne vor întreba de buget, vrem să avem răspunsurile corecte. La o eventuală promovare, să nu avem probleme cu licenţa.

 

Text și foto: liga2.ro

Distribuie:

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media