Un nou meci cu liderul. De data aceasta SCM Argeş Piteşti

F.C. Chindia Târgovişte joacă, mâine, unul dintre cele mai importante meciuri ale campionatului pentru că în urma disputării meciului se va decide liderul campionatului.

De la ora 15.00, pe stadionul Eugen Popescu, echipa târgovişteană va întâlni pentru a doua oară pe SCM Argeş Piteşti, liderul momentului. Şi Argeşul şi Chindia au 22 de puncte, însă Chindia are golaveraj inferior. Acest lucru se poate schimba, mâine, iar Chinida poate să facă o surpriză fanilor săi.

Preşedintele Chindiei, Mugur Porumbacu a declarat în conferinţa  de presă de dinainte de meci că “victoria este esenţială, atât pentru puncte, cât şi pentru moral.” De asemenea, el a făcut referire şi la meciul cu Zagon, pe care roş-albaştrii l-au câştigat cu 3-0, spunând că “sper ca băieţii să fie în deplinătatea forţelor, aşa cum au fost la Zagon.”

Antrenorul Silviu Dumitrescu spune că “este cel mai greu, dar şi cel mai important joc. Din fericire suntem în formă sportivă bună, venim după rezultate bune, aşa că sunt toate premisele să câştigăm cele 3 puncte.”

Singura problemă de lot care există este Pârvu, care s-a accidentat la Zagon.

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro