Târgoviștenii au marcat pentru victoria Chindiei! Avansăm în clasament!

Chindia se impune în meciul cu Poli Iași, prin golurile lui Florea (59) și Cherchez (63). O revenire foarte bună, marcată printr-un pasaj de 4 minute care a întors scorul de pe tabelă, după reușita lui Platini, de la începutul reprizei secunde. Un meci dinamic, plăcut de urmărit, mai ales în partea secundă, când am beneficiat de multe faze de poartă, Chindia având 13 ocazii de gol și alte 9 șuturi spre poartă.

În urma rezultatului de azi, Chindia urcă pe locul 10, cu 20 de puncte acumulate, devansând pe Sepsi și Clinceni, care vor juca luni între ele, în penultimul  joc al etapei 20. Mai mult de atât, următorul joc, penultimul din acest an competițional, va fi disputat tot „acasă”, cu Hermannstadt, echipă care ocupă penultimul loc (16 pct).

Pe lângă punctele obținute, azi ne-am recâștigat determinarea! Yameogo, introdus în minutul 63, s-a luptat până la epuizare, dovedindu-se eficient în construcție, recuperare, oferind și pasa de gol la reușita lui Cherchez! Aioani a avut o prestație foarte bună, apărând tot ce se putea, oferind siguranța cu care eram obișnuiți! La golul oaspeților, neputând interveni după ce mingea a trecut, cu noroc, printre picioarele lui Leca, intrând în poartă pe colțul neacoperit. De remarcat tonusul jucătorilor, care au fost mult mai determinați decât în ultimele jocuri, în care nu au putut obține niciun punct.

Viorel Moldovan a menționat după meci că un antrenor se consideră învins atunci când renunță. A felicitat jucătorii și a transmis că această victorie este importantă, ținând cont de perioada prin care trece echipa, sperând să fie un moment de restart al formației noastre!

Publicul a fost aproape de echipă, chiar dacă temperatura a fost foarte scazută, umplând Tribuna 1 și 0 a stadionului Ilie Oană. Echipa a fost încurajată pe toată perioada jocului, aspect care a contat cu siguranță pentru băieții lui Viorel Moldovan! Tot respectul pentru cei care au făcut deplasarea la Ploiești! E un moment bun! Să ne bucurăm de el și să-l extindem și la următoarele două meciuri din acest sfârșit de an. Hai Chindia!

Chindia: Aioani / Martac, Benga, Leca, Dumitrașcu / Novac / Neguț, Florea, Bic (Rață ’74), Cherchez (Ivancic ’73) / Dumiter (Yameogo ’56). Antrenor: Viorel Moldovan.

Foto: AFC Chindia Târgoviște / Marius Tudor

 

BMG

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro