„Satelitul”campioanei României a fost sub dâmbovițeni. FC Aninoasa, victorioasă cu Astra II

Gustul victoriei a fost găsit din nou de FC Aninoasa în meciurile amicale. După eșecul cu Concordia Chiajna, din urmă cu două zile, astăzi, elevii lui Cristian Bălașa au trecut cu 3-2 de Astra II, la Ploiești. Dâmbovițenii au intrat în posesia succesului după o evoluție încântătoare pe final de joc, când au întors rezultatul de la 2-1, în favoarea gazdelor. Debutul în forță al lui Pahonțu et comp. a dus-o pe Aninoasa să deschidă scorul repede, prin Călinescu (2), care a fructificat la înălțime assist-ul lui I. Maican. Modificarea rapidă a tabelei a arătat o relaxare neașteptaă în jocul  dâmbovițenilor, de care adversarul a profitat din plin. În minutul 17 Cioran a restabilit egalitatea, printr-un șut plasat în dreapta lui Priseceanu, iar Moise (66) adus-o  în avantaj pe Astra II, tranformând o lovitură de 11 metri, obținută tot de el. Până la iureșul din finalul întâlnirii, Aninoasa și-a creat numeroase ocazii de gol, prin Neacșu, I. Maican, Neguț și  D. Cernea, dar de fiecare fată Zeița Fortuna s-a dovedit o protectoare a gazdelor. Revenirea pe tabelă a Aninoasei a avut loc la final de joc. Printr-o tresărire de orgoliu, Aninoasa a revenit în prim-plan, bifând a cincea victorie în testele de verificare. Coman a restabilit egalitatea (87) pentru început, iar Cernea a adus succesul dâmbovițeninilor,la ultima fază a jocului, după o pasă oferită de Diță, în fața buturilor adverse. Cum mai sunt două săptămâni până la debutul în noul campionat, Aninoasa va disputa pe 27 august ultimul amical. Înaintea jocului cu Astra II, Florin Cernea a ales să nu mai continue cu FC Aninoasa. Mijlocașul a dorit să meargă pe alt drum, renunțând la postura de jucător la nivelul Ligii a 3-a.

Astra II – FC Aninoasa    2-3 (1-1)

Marcatori: Cioran (17), Moise (66 – pen)/ Călinescu (2), Coman (87), Cernea (90).

Astra II: Nedelcu – Mihăilă, C. Pahonțu, Vârtej, Roman – Cioran, Popescu, Răileanu, Dăncilă – Moise, Gheorghe. Au mai jucat: Vasile, Ioniță, Barbu, Oaie, Chițu, Banu, Șerban, Costache, Berti. Antrenor: Marius Măldărășanu.

Aninoasa: Priseceanu – Marina, Ștefan, Pahonțu – Calofir, Dinu – Cernea, I. Maican, Neacșu – Călinescu, Neguț. Au mai jucat: Bărboiu – I. Constantin, Coman, Grigorescu, Diță, Ș. Ion, Rusu. Antrenor: Cristian Bălașa.

 

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro