ortooxacell kiss2022.gif Flax

Radio orientariștii târgovișteni au debutat cu succes în noul sezon

Sportivii radio orientaristi de la CS Municipal Târgoviște au început un nou sezon competițional. Echipa, parțial înnoită, a participat săptămâna trecută la competiția internațională de Radio Orientare: ,,Cupa Decebal”, ce s-a desfășurat la Deva. Noii membri ai lotului sunt Anghelescu Claudiu și Olteanu Ștefan, care au participat la categoriile de juniori M12, respectiv M14.

Rezultatele sunt remarcabile pentru acest debut. Andrei Gherghescu a alergat la o categorie superioara varstei sale, categoria M21(seniori) și a cucerit locul 2. Pavel Babeu s-a clasat pe prima pozitie la categoria M40(veterani), iar Gherghescu Alexandru a ocupat locul 4 la categoria M19. Reprezentantul de la categoria M14, Olteanu Stefan, a obținut locul 2, în timp ce la categoria M12 Anghelescu Claudiu s-a clasat pe prima poziție.

În clasamentul pe echipe, CS Municipal Târgoviște s-a clasat pe a treia poziție a podiumului.

,,Cupa Decebal” a  reprezentat un test util pentru echipa târgovișteană, care a fost inclusă în totalitate în lotul reprezentativ de radio orientare al României, ce va participa în perioada 24-26 mai la Campionatul Balcanic, în Bulgaria.

Stefan2

Andi3

altul

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media