ortooxacell kiss2022.gif Flax

Programul complet al galei Superkombat New Heroes de la Târgovişte

Prima gală din seria Superkombat New Heroes, organizată în România, pe 30 august, la Târgovişte, va programa nouă meciuri, urmând ca luptători din şase ţări să urce în ring, printre care şi vedetele din Local Kombat, Andrei Stoica, Bogdan Stoica şi Ionuţ Atodiresei.

A cincea ediţie din conceptul New Heroes, după cele de la Opatija (Croaţia), Sao Paulo (Brazilia), Viena (Austria) şi Dubai (Emiratele Arabe Unite), gala de la Târgovişte se va desfăşura la Sala Polivalentă din localitate, iar biletele, care costă 25 de lei, s-au pus deja la vânzare, putând fi achiziţionate zilnic de la casele sălii, dar şi de la Serviciul Public Judeţean de Turism, Tineret şi Sport al Consiliului Judeţean Dâmboviţa.

 Evenimentul, transmis în direct în România de Sport.ro, va beneficia de o expunere mediatică internaţională impresionantă. “Televiziuni cu acoperire în Canada, SUA, Croaţia, Macedonia, Portugalia, Turcia şi Angola au achiziţionat deja drepturile de televizare, iar evenimentul va putea fi urmărit în reluare şi pe Eurosport, în nu mai puţin de 75 de ţări de pe patru continente”, a declarat preşedintele Superkombat, Eduard Irimia.

 La Târgovişte vor fi prezenţi şi mai mulţi invitaţi surpriză, printre care şi legenda K-1 Melvin Manhoef, însă nu vor lipsi nici actualii eroi din Superkombat, Cătălin Moroşanu, Raul Cătinaş şi Benjamin Adegbuyi. Campionul mondial Superkombat, Bogdan Stoica, va fi capul de afiş al Superkombat New Heroes Târgovişte, urmând să-l înfrunte pe francezul Marsan Yohan într-un super-fight, în timp ce fratele său, Andrei, se va duela cu algerianul Zinedine Hameur-Lain în limitele categoriei -95 de kilograme. Veteranul Ionuţ “Pitbull” Atodiresei va încerca să-l învingă pe grecul Kostas Papadelis, câştigătorul selecţiilor Superkombat de la Atena, iar Cristian Milea şi Claudiu Bădoi vor avea un meci revanşă, eliminatoriu pentru titlul mondial New Heroes la categoria -71 de kilograme.

 Cântarul oficial şi conferinţa de presă de dinaintea galei vor avea loc joi, 29 august, la Curtea Domnească a lui Vlad Ţepeş. De altfel, întreg evenimentul va fi dedicat promovării internaţionale a oraşului Târgovişte ca destinaţie turistică pentru fanii brandului Dracula, personajul legendar creat  de Bram Stocker pe baza poveştilor despre Ţepeş.

Cardul galei Superkombat New Heroes Târgovişte – 30 august:

 

Super-fight – 91 kg

Marsan Yohan (Franţa) vs Bogdan Stoica

 

Super-fight – 95 kg

Zinedine Hameur-Lain (Algeria) vs Andrei Stoica

 

Super-fight -65 kg

Kostas Papedelis (Grecia) vs Ionuţ Atodiresei

 

Super-fight -95 de kg

Kay Bult (Olanda) vs Dănuţ Hurduc

 

Super-fight -71 kg

Claudiu Bădoi vs Cristian Milea

 

Super-fight -85 kg

Ibrahim El Bouni (Maroc) vs Ciprian Şchiopu

 

Super-fight -91 kg

Ştefan Szomoru vs Cristian Ristea

 

Super-fight -81 kg

Daniel Lazăr vs Flavius Boiciuc

 

Superfight +95 kg

Cătălin Sacagiu vs Florin Niculae

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media