Laurenţiu Corbu, chemat la selecţia pentru Naţionala U21

Mijlocaşul lui Urban Titu a fost selecţionat să îmbrace tricoul Naţionalei Under 21 a României, după ce a avut parte de evoluţii foarte bune în turul campionatului. Tânărul fotbalist dâmboviţean a primit o telegramă de convocare, unde va participa, în perioada 24-26 noiembrie, la o selecţie a echipei naţionale antrenate de Mihai Teja.

De asemenea, staff-ul tehnic Naţionalei U21, vor monitoriza în perioada următoare şi alţi componenţi ai Urbanului. Selecţionarea la lotul naţional de tineret l-a bucurat nespus de mult pe Corbu. “Sunt foarte fericit că am fost convocat la Naţionla U21. Nu credeam că am să fiu convocat vreodată. Pentru mine este o bucurie foarte mare. O să fac tot ce depinde de mine să mă prezint cât mai bine la acea selecţie. Cred că prin această convocare se pot vedea roadele muncii mele depuse la Titu”.

Antrenorul Urbanului, Adrian Neaga a fost şi el foarte încântat când a aflat că „şeptarul” Urbanului a fost selectat de selecţionerul Naţionalei U21. „Mă bucur foarte mult că Laurenţiu a fost convocat. Am încredere în potenţialul său ca se va descurca foarte bine şi sub tricolor. Numai datorită muncii depuse la Urban a ajuns la naţională. Sper ca în viitorul apropiat, Titu să-i propulseze, pe lângă Corbu, şi alte nume la lotul de tineret, precum Avram, Rădescu şi Neguţ. Cu toţii sunt băieţi muncitori şi extrem de talentaţi, care pot face saltul la echipe din Liga I, în cel mai scurt timp”.

Valeriana

PNL AldeGurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro