ortooxacell kiss2022.gif Flax

K1: Vezi ce au făcut sportivii dâmbovițeni la Gala Colosseum Tournament

 

Marian „The Next Pitbull” Dinu a pierdut lupta cu Alin Cîmpan, chiar dacă era foarte hotărât să câștige în această partidă din cadrul unei competiții la cel mai înalt nivel. Deși promitea că va câștiga prin KO meciul din cadrul Colosseum Tournament, Marian a fost învins la puncte, mulțumind susținătorilor săi și antrenorului pentru tot sprijinul. Acesta i-a asigurat că se va pregăti mai bine pentru următoarele confruntări. Până la urmă, înfrângerea face parte din joc.

Târgovișteanul Adelin Mihăilă, alt sportiv care a luptat în cadrul galei, l-a învins la puncte pe Iote Tiberiu, la categoria 81 kg. Antrenorul său este Cernat Mircea, făcând parte din clubul K-1Style Târgoviște.

Găeștenii au fost la înălțime, reprezentând cu mândrie clubul Viper Găești. Elevii pregătiți de Nicu Dragne și-au bucurat antrenorul!
Iulian Marinescu, campion mondial ISKA și vicecampion mondial WAKO, l-a înfruntat pe Aurel Ghiță, pe care l-a învins în partida categoriei de 61 kg.
Silviu Ionescu, care este la rândul său campion mondial ISKA, l-a învins pe David Constantin, elevul lui Pitbull Atodiresei, care a avut o atitudine de superioritate, spunându-i înainte de meci găeșteanului de 18 ani, că-l va trimite în lumea viselor. S-a înșelat…Silviu ridicând sala în picioare.
Robert Guraliuc (16 ani), alt sportiv care a participat la competiție și face parte din clubul din Găești, a pierdut la puncte în fața lui Boboc Georgian (18 ani).

Felicitări tuturor și succes pe viitor!

BMG

0

 

 

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media