ortooxacell kiss2022.gif Flax

Înfrângere la scor de neprezentare pentru Titu în ultima deplasare a turului

Urban Titu a încheiat printr-o înfrângere dureroasă ultima deplasare a turului de campionat. Evoluţia palidă a elevilor lui Becheanu şi Constantin a dus Urbanului să nu poată obţine nici un punct în disputa cu CS Podari. Chiar dacă dâmboviţenii au început promiţător jocul, aceştia au fost puşi repede la respect de gruparea olteană. După marea ratare al lui Neguţ din debutul întâlnirii, gazdele au început să-şi arate colţii după trecerea primului sfert de oră. Astfel, în minutul 18, Podariului a deschis scorul, prin căpitanul Preda, printr-un şut din flancul stâng al terenului, când un aport important l-au avut şi rafalele de vânt. După gol, oltenii s-au instalat şi mai mult în terenul Urbanului, iar Neacşu, Surugiu şi Dina l-au testat în repetate rânduri pe Mişa, prin execuţii extrem de periculoase. Mai mult de atât, Neacşu i-a avertizat pe dâmboviţeni că vor avea viaţă şi mai grea, după ce a trimis mingea în transversală. La capătul iureşului oltean, Titu a avut şansa restabilirii echilibrului pe tabelă, dar Neguţ, în două rânduri, a arătat că nu se află în zi de graţie, aşa cum a fost cu FC Aninoasa. În schimb, până la intrarea la vestiare, tot CS Podari a reprezentat echipa care a mai marcat o dată. A doua reuşită a oltenilor a fost semnată de Neacşu, cu un minut înainte de pauză. Prestaţia Urbanului nu a cunoscut vreo îmbunătăţire nici în actul secund. După ce Neguţ şi Oprea au irosit câte o ocazie de gol, ocupanta locului 10 din serie a ridicat scorul la 3-0, la capătului unui „trasor” al lui Badea, expediat în dreapta lui Mişa. După meciul cu CS Podari, Titu a finalizat partidele din tur, de pe teren străin, printr-un eşec, dar şi cu gustul amar că din şapte deplasări a obţinut numai o victorie, cu SCM Piteşti. Pentru a mai ameliora într-o măsură situaţia din clasament, Urbanul a luat în calcul, la ultima strigare din tur, doar victoria în meciul cu liderul Inter Olt Slatina, ce va fi susţinut în faţa propriilor fani.

 

CS Podari – Urban Titu     3-0 (2-0)

 

Marcatori: Preda (18), Neacşu (44), Badea (69).

 

Podari: Mecea – Marcu, Dina, Dreşcă, Marinoiu – Surugiu (70 Cruşoveanu), I. Şerban (46 Sîrmon), Stancu, Preda – Neacşu (74 Geamănu), Badea (84 Raicea). Antrenor: Gheorghe Ciurea.

 

Titu: Mişa – V. Şerban (74 Moraru), Oprea, Vlad, Lupu – Ghenu (80 Tuţă) – Moruz, Mirescu, I. Niculae – Rădescu, Neguţ (74 Constantinescu). Antrenori: Gheorghe Becheanu şi Vasile Constantin.

Stadion: „CS Podari”. Spectatori: 250.

 

Au arbitrat: Dorin Burloiu (Galaţi) – Marian Mihai Ionescu (Suseni – AG), Lucian Tănase (Piteşti). Observatori FRF: Viorel Voicu şi Florin Nicolaescu (ambii din Slatina).

Cartonaşe galbene: Neacşu (24)/ V. Şerban (57).

 

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media