ortooxacell kiss2022.gif Flax

Eșec la Cluj! Prima înfrângere pentru CSM Târgoviște în LNBF

Invincibilitatea a trecut pentru echipa de baschet feminin CSM Târgoviște! Echipa pregătită de Cătălin Tănase nu a mai găsit rețeta succesului la Cluj și a cedat împotriva Universității cu 70-74, pentru prima dată în acest campionat. Gruparea dâmbovițeană a luptat din greu pe terenul liderului, dar gazdele s-au dovedit mai puternice la final. În derby-ul etapei a 8-a, CSM a tranșat doar sfertul al doilea în favoarea sa (25-16), în rest a cedat de fiecare dată. Cum a prins o zi foarte slabă, Donica Cosby a fost veriga slabă a angrenajului condus de Tănase, în partida din inima Ardealului. Cele mai multe puncte din rândul CSM-ului au fost realizate de Porchia Green. Jucătoarea americană și-a trecut în cont 22 de puncte împotriva Universității. De partea cealaltă, Teneisha Harrison a încris 27 de puncte, trăgând în repetate rânduri gazdele spre victorie. După eșecul de la Cluj, Târgoviștea a coborât pe locul 2 în LNBF, lăsând fotoliul de lider formației clujene.

Universitatea Cluj – CSM Târgoviște  74 – 70 (22-16, 16-25, 16-13, 20-16)

Universitatea: T. Harrison (27), G. Irimia (4), A. Mandache (6), A. Ross (11), C. Davis (13), C. Gavrilă, Z. Medley (6), S. McKinney (7). Antrenor: Dragan Petricevic.

CSM: P. Green (22), L. Toma (7), M. Fodor (2), M. Coker (16), P. Poole (15), D. Cosby, A. Vârjoghe (2), E. Dincă (6). Antrenor: Cătălin Tănase.

Ionuț Parghel

Distribuie:

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media