Dans pentru toţi. O nouă şcoală de dans sportiv din Târgovişte va începe cursurile în luna septembrie

Oferta clubului include cursuri de vals lent, quick step, tango, vals vienez, slow fox, cha-cha, jive, samba, rumba, paso doble. Cursanţii vor avea de asemenea posibilitatea să participe la concursuri de gen. „Cursurile se adresează persoanelor de toate vârstele, de la cinci ani în sus. Vom începe cu cha-cha, jive, vals lent şi quick-step. În dansul sportiv este nevoie de foarte multă muncă, dar cei care vor să facă performanţă vor putea participa de anul viitor la concursurile organizate de Federaţia Română de Dans Sportiv”, explică Ionuţ Răcaru, preşedintele clubului.

Programul şcolii de dans All for Dance include opt şedinţe pe lună, între care o oră de teorie. Participarea la cursuri îi costă pe doritori 50 de lei pe lună. Instructor de dans este Adi Grigore. El stă la dispoziţia şi celor care au nevoie de coregrafii pentru diferite evenimente.

Cei care doresc să se înscrie la cursuri sau au nevoie de informaţii suplimentare pot suna la numărul de telefon 0734 624 519. Dat fiind că sala Casei Armatei impune un număr limită de locuri, cei care doresc să participe la deschiderea cursurilor sunt rugaţi să sune în prealabil.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro