Daniel Natea a câștigat locul III la Grand Slam-ul de Judo din Azerbaijan

Localitatea Baku a găzduit în perioada 9-11 mai 2014 unul dintre cele mai puternice turnee de judo din Europa. La Grand Slam-ul din Azerbaijan, Clubul Sportiv Atletic Valleriana Târgovişte a fost reprezentat de judoka Daniel Natea.

În urma unor prestaţii pe măsură, sportivul antrenat de Iulian Crăciun a reuşit să se claseze pe locul 3, la categoria +100 de kilograme. În disputa pentru medalia de bronz, Natea l-a depăşit, prin ippon, pe azerul Ushangi Kokauri. De asemenea, în meciurile din faza grupelor (B), sportivul nostru i-a învins, tot prin ippon, pe Andrey Fatyev (Azerbaijan) şi El Mehdi Malki (Maroc).

Singura dispută pe care Natea a pierdut-o la acest turneu a fost împotriva tunisianului Faicel Jaballah (3-4), din semifinale. Poziţionarea pe ultima treaptă a podiumului a făcut din Daniel să-şi asigure numai puţin de 200 de puncte în clasamentul mondial.

La Grand Slam-ul din Baku au luat parte 246 de sportivi (M – 156 – F – 90), ce au reprezentat 41 de ţări. Daniel Natea a fost singurul reprezentant al României, la turneul din Azerbaijan. În cadrul întrecerii de la +100 de kilograme au luat parte 15 sportivi, iar pe podium s-au clasat: 1. Faicel Jaballah (Tunisia), 2. Anton Krivobokov (Rusia), 3. Daniel Natea (România) şi Renat Saidov (Rusia).


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro