Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de vineri, nr. 3659
3-12-2021

Daniel Natea a câștigat locul III la Grand Slam-ul de Judo din Azerbaijan

Localitatea Baku a găzduit în perioada 9-11 mai 2014 unul dintre cele mai puternice turnee de judo din Europa. La Grand Slam-ul din Azerbaijan, Clubul Sportiv Atletic Valleriana Târgovişte a fost reprezentat de judoka Daniel Natea.

În urma unor prestaţii pe măsură, sportivul antrenat de Iulian Crăciun a reuşit să se claseze pe locul 3, la categoria +100 de kilograme. În disputa pentru medalia de bronz, Natea l-a depăşit, prin ippon, pe azerul Ushangi Kokauri. De asemenea, în meciurile din faza grupelor (B), sportivul nostru i-a învins, tot prin ippon, pe Andrey Fatyev (Azerbaijan) şi El Mehdi Malki (Maroc).

Singura dispută pe care Natea a pierdut-o la acest turneu a fost împotriva tunisianului Faicel Jaballah (3-4), din semifinale. Poziţionarea pe ultima treaptă a podiumului a făcut din Daniel să-şi asigure numai puţin de 200 de puncte în clasamentul mondial.

La Grand Slam-ul din Baku au luat parte 246 de sportivi (M – 156 – F – 90), ce au reprezentat 41 de ţări. Daniel Natea a fost singurul reprezentant al României, la turneul din Azerbaijan. În cadrul întrecerii de la +100 de kilograme au luat parte 15 sportivi, iar pe podium s-au clasat: 1. Faicel Jaballah (Tunisia), 2. Anton Krivobokov (Rusia), 3. Daniel Natea (România) şi Renat Saidov (Rusia).

Distribuie:

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
Gopo

CITEȘTE ȘI

soundservice SPMT
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media