Chindia Târgovişte revine! Astăzi a avut primul antrenament

După ce ieri dimineaţă jucătorii Chindiei Târgovişte au făcut vizita medicală şi sunt la zi cu toate analizele, astăzi de dimineaţă au început primul antrenament din acest sezon. Alături de băieţi a fost preşedintele Mugur Porumbacu, însă antrenorul Silviu Dumitrescu a lipsit din cauza unei probleme medicale.

Mugur Porumbacu a amintit că obiectul pe care Chindia îl are în acest an este promovarea în Liga a IIa, obiectiv impus şi de acţionarii clubului, dar şi de dorinţa arzătoare a jucătorilor şi conducerii de a arăta că se poate. Momentan noutăţi la echipă nu sunt, deşi oficialii clubului discută cu mai mulţi jucători, pentru că se doreşte aducerea la club a jucătorilor care sunt mai buni decât cei care fac parte din actuala echipă. Unul dintre trasferurile tari ale Chindiei în acest sezon ar putea să fie morenarul Gabriel Paraschiv, un jucător foarte valoros din perspectiva preşedintelui.

În ceea ce priveşte situaţia lui Cherchez, se pare că acesta va părăsi clubul din cauza problemelor disciplinare pe care acesta le-a avut cu antrenorul Silviu Dumitrescu.

La primul antrenament al echipei a fost prezentă şi o parte a galeriei Comando Dracula care i-a încurajat pe băieţii lui Silviu Dumitrescu.

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro