ortooxacell kiss2022.gif Flax

Chindia poate prinde playoff-ul în ultima etapă! Victorie foarte importantă cu Voluntari

Chindia se impune în meciul din cadrul etapei 29, cu Voluntari, prin reușita lui Dulca din minutul 27! Partida de la Buzău tocmai s-a încheiat, târgoviștenii trăind periculos pe final, când au fost vulnerabili la câteva faze fixe!

Cherchez putea închide partida în prelungiri, ratând la o fază în care s-a trezit singur cu Rîmniceanu, după pasa celuilalt proaspăt intrat, Yameogo. Aioani a foat imperial și a salvat echipa la două ocazii uriașe ale ilfovenilor!

Multă determinare a băieților noștri, care datorită mizei și-au pierdut puțin concentrarea pe final, unde puteau fructifica mult mai bine unele faze din atac! Neguț arată un apetit extraordinar de joc, cât și Florea, care a luptat până în minutul 73, când a fost schimbat cu Diaz. Evident, toată echipa a avut o evoluție satisfăcătoare și merită felicitările noastre!

În urma acestui rezultat, Chindia urcă pe locul 7, la doar două puncte de zona playoff-ului și are șanse reale de a prinde un loc în grupa pentru câștigarea campionatului, dacă vor învinge în ultimul meci cu FC Argeș, iar una dintre Botoșani sau Academica se încurcă, ambele având meciuri în deplasare, cu Voluntari și Dinamo, cu un avantaj similar, de două puncte.

Chindia: Aioani / Dinu (Fomba ’83), Celea, Pițian, Căpușă / Dumitrașcu, Dulca, Iacob, Neguț (Yameogo ’90+2)/ Rață (Cherchez ’90+2), Florea (Diaz ’73). Antrenor: Emil Săndoi.

Foto: Digisport.ro

BMG

Distribuie:

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media