Chindia – Craiova, duel de foc într-un interval de 4 zile, în cupă și campionat! Să fim aproape de târgovișteni

În urma extragerii, târgoviștenii vor întâlni pe U Craiova în faza sferturilor de finală! Confruntarea are loc într-o singură manșă, în sistem eliminatoriu, urmând să se desfășoare cel mai probabil la Buftea, Chindia fiind echipa mai slab clasată și va fi considerată gazdă.

Sferturile sunt programate pe 3 martie, iar echipa noastră poate evolua cu o zi mai devreme, la numai 3 zile de la întâlnirea din campionat, în care oltenii vor juca tot în deplasare, pe același teren!

Deși mulți se tem de acest meci, considerând că echipa noastră a fost dezavantajată prin faptul că e singura echipă cu adversar de primă ligă, în celelalte meciuri două echipe de aceeași primă ligă vor întâlni echipe de ligă secundă plus un meci între echipe din ligă secundă. Să nu uităm că i-am învins în campionat chiar în Bănie și orice poate fi posibil. Mai e de luat în calcul dacă pentru Craiova prioritar este un loc cât mai bun în grupa de playoff, astfel mai mulți jucători de bază putând fi absenți la meciul din cupă!

Până atunci, să le urăm succes băieților noștri, lansându-le mesaje de încurajare înaintea meciului din campionat, de duminică (21 feb), cu FCSB, ocupanta primei poziții în clasament! Meciul va avea loc de la 20:30, pe Arena Națională! Hai Chindia!

Foto: Prosport.ro

BMG

Distribuie:
corneliu radupopa USRPLUS

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro