ortooxacell kiss2022.gif Flax

Chindia a fost vizitată de o parte a galeriei la antrenament! E nevoie de această interacțiune, mai mult ca niciodată

Chindia de află în acest moment pe locul 5 al clasamentului Ligii 1, bifând o serie de 8 meciuri fără înfrângere, din care 4 victorii și 4 remize, primind doar 6 goluri în aceste 7 meciuri din campionat și unul din cupă.

În ciuda faptului că traversăm cea mai bună perioadă din istorie, nu ne putem bucura de aceste prestații acasă, pe Eugen Popescu, stadionul cu care se identifică echipa noastră, locul unde marile echipe veneau cu reținere înainte de anii 2000, când Chindia făcea parte din elita fotbalului românesc, în prima divizie. Stadionul este în curs de reabilitare, existând și restricțiile impuse de autorități, în contextul pandemic.

Un grup de susținători ai echipei a ținut să le facă o surpriză jucătorilor noștri, mergând la antrenamentul programat la noul teren sintetic din cadrul Complexului Turistic de Natație Târgoviște, indicând faptul că publicul roș-albastru e alături de ei, chiar și în actualele condiții! Evident că astfel de momente pot conta foarte mult pentru jucători, care primesc o motivație în plus pentru perioada imediat următoare, fotbalul fiind pentru suporteri, cei din teren jucând pentru tribune! E o legătură specială, pe care nu toți o înțeleg…practic acesta e farmecul fotbalului!

Astfel de acțiuni ar fi și mai frumoase dacă ar exista comunicare între grupurile galeriei târgoviștene, pentru o prezență mai mare, fără să umbresc deloc acțiunea celor de la CD, pe care o apreciez și îi felicit! Presa centrală a scris despre acțiune, care apreciază tot mai mult ceea ce se întâmplă la Târgoviște, devansând cu mult alte orașe mai mari din țară, unde existau sau există echipe de tradiție! Poate că mediul privat ar trebui să facă pasul în față, mult așteptat de noi toți, la fel ca noul Eugen Popescu!

După un prim an greu în primul eșalon, Chindia a renăscut sub comanda lui Emil Săndoi, lotul devenind consistent cu transferurile provizorii realizate! Sperăm din tot sufletul ca jucătorii împrumutați să ajungă la un acord cu echipa noastră, pentru că omogenitatea creată va face din Chindia o echipă și mai puternică!

Joi ne deplasăm la Sibiu pentru jocul cu Hermannstadt, din cadrul etapei 19, apoi întâlnim „acasă” pe CFR și Botoșani, urmând deplasarea la Mediaș. O serie infernală, cu meciuri la un interval de 3-4 zile, care va fi continuată cu evoluția din optimile Cupei României, cu Farul, la Constanța, miercuri, 10 februarie!

Să fim alături de băieții noștri și să le urăm succes! Hai Chindia!

Foto: Mihai Toboșaru

BMG

Distribuie:

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media