ortooxacell kiss2022.gif Flax

Chindia a dominat campioana CFR, însă nu a putut obține puncte. Oaspeții au câștigat nemeritat partida

 

Chindia întrerupe seria pozitivă, după înfrângerea suferită la Ploiești, unde CFR Cluj s-a impus la limită, reintrând în cursa pentru titlu.

 

Singurul gol, cel care a adus victoria ardelenilor, a fost marcat de Păun, în minutul 52, după ce arbitrul Radu Petrescu a acordat penalty la o fază controversată, care impunea mai degrabă, fault în atac.

 

Târgoviștenii au dominat jocul, prin posesie mai bună, cu mai multe ocazii de gol, cele mai importante fiind semnate de Florea și Marco Dulca, care a lovit violent transversala, de la o distanță considerabilă, în minutul 75! Marco a mai bifat cel puțin încă un astfel de șut, demonstrând că poate deveni un pericol pentru orice poartă! Să nu uităm de intervențiile fantastice ale lui Aioani, care are prestații tot mai bune!

 

Chiar dacă azi au fost învinși, Chindia a arătat că se poate duela de la egal la egal cu orice formație din Liga 1! Urmează un alt meci important, cu Botoșani, care țintește cel puțin locul 6, ocupat acum de Chindia, ultimul care asigură prezența în playoff! Partida va avea loc peste numai 3 zile, tot pe Ilie Oană! Felicitări, băieți! Capul sus, chiar dacă am luat gol dintr-o asemenea fază! Hai Chindia!

 

Chindia: Aioani /C. Dinu (Mitrea ’86) Iacob, Pițian, Căpușă / Dumitrașcu, Dulca, Rață, Neguț (Costea ’76) / Florea (Berisha ’76), Popa. Antrenor: Emil Săndoi.

 

Foto: Marius Tudor, AFC Chindia Oficial

BMG

Distribuie:

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media