Care pe care pentru Liga a 3-a! Crevedia – Flacăra, un duel pe viaţă şi pe moarte

 

Duelul dintre Voinţa Crevedia şi Flacăra Moreni se afişează ca fiind unul dintre cele mai tari înfruntări din cadrul barajului de promovare în Liga a 3-a. Ambele formaţii dâmboviţene îşi doresc să facă pasul la nivel naţional după mai multe încercări eşuate în ultimii ani. La finalul ultimei stagiuni, Avicola a devenit campioana Ilfovului, iar Flacăra cea a Dâmboviţei. Dubla manşă dintre cele două formaţii se anunţă a fi una pe viaţă şi pe moarte, ţinându-se seama de rivalitatea dintre cele două formaţii pe când se întâlneau în Liga a 4-a dâmboviţeană. Înaintea primei dispute dintre combatante, mâine, ora 18.00, pe stadionul „Comunal” din Crevedia, ambele formaţii ţintesc victoria, excluzând orice alt rezultat. Voinţa, echipa lui Lavi Hrib, îşi doreşte în acest baraj să joace exact aşa cum a făcut-o în play-off-ul campionatului ilfovean. În acea fază a competiţiei, Crevedia a obţinut victorii pe linie, iar apoi a cucerit titlul de campioană. În primul joc din play-off, Voinţa a trecut de Pescăruşul Grădiştea, iar în finala acestuia s-a descătuşat şi a învins-o pe CSO Bragadiru, cu un neverosimil 4-0, unde toate golurile au fost marcate veteranul Marinică Ionică.

 

Adevăratul test de maturitate pentru Flacăra

Flacăra, echipa lui Gabriel Paraschiv a dominat autoritar competiţiile din Dâmboviţa, câştigând atât campionatul, cât şi Cupa. Dacă în campionat a cucerit trofeul cu şase etape înainte de încheierea acestuia, în posesia Cupei a intrat după finala câştigată împotriva Recoltei Gura Şuţii (3-0). Dubla manşă cu Crevedia va reprezenta adevărul test de maturitate pentru „lupii” de pe Cricov. La capătul acestuia, „lupii” de pe Cricov vor ştii cu adevărat dacă merită sau nu să joace în Liga a 3-a. Pentru primul joc cu Avicola, „Pară” nu poate conta pe serviciile lui Tronaru şi Bergheaua, jucători ce acuză accidentări mai vechi. Cel mai important după acest duel va fi reprezentat de faptul că din noul sezon, Dâmboviţa va fi reprezentat de trei echipe la nivelul Ligii a 3-a. Aşadar, echipelor  FC Aninoasa şi Urban Titu li se alătură şi învingătoarea dintre Moreni şi Crevedia. La meciul tur dintre Avicola şi Flacăra se anunţă o asistenţă numeroasă în tribune, iar organizatorii estimează că vor fi prezenţi cel puţin 1 500 de spectatori. Dacă gazdele vor fi susţinute de peste o mie de fani, morenerii vor fi încurajaţi de cel puţin 500 de suporteri, care vor ajunge la stadion cu maşini personale şi cu autocare puse la dispoziţie de club. Manşa retur dintre cele două formaţii va avea loc la Moreni, pe 25 iunie, de la ora 17,30.

 

Echipe probabile

Avicola: Tănase – Filip, Oprea, Neagu, Nedelea – Leţu, Florea, Bărcănescu, Snagoveanu – Andro, Ionică. Antrenor: Lavi Hrib

Flacăra: Panaite – Acasandrei, Pârvu, Timofte, Palamariu – M. Plăcintă, L. Plăcintă – Drăgan, Cârnaru, Guţă – Iliescu. Antrenor: Gabriel Paraschiv.

Ionuţ Parghel

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro