Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de marți, nr. 3705
18-1-2022

Campioana CFR a tras de timp cu Chindia…Din nou, decizii controversate ale arbitrilor

 

Chindia a pierdut la limită meciul cu CFR, care tocmai s-a terminat la.Ploiești. Clujenii au luat cele 3 prin reușita lui Omrani, din minutul 21, un gol cu șansă, un lob pe colțul lung.

Târgoviștenii au jucat de la egal la egal cu campioana ultimilor ani, fiind și echipa care a ajuns la a 6-a victorie consecutivă, fără gol primit! Căbuz are din nou intervenții excelente, Popadiuc are două mari ocazii în prima parte a reprizei secunde.

Din nou, decizii ale.arbitrilor care pot fi decisive într-un meci…

CFR ar fi trebuit să rămână în inferioritate numerică, după ce Boateng ar fi trebuit să primească al doilea cartonaș galben, la o intervenție asupra lui Neguț, cartonașul fiind arătat altui jucător, Costache.

Neguț putea înscrie în minutul 69, când Hindrich a scăpat mingea, având noroc cu poziționarea din afara cadrului porții. Două minute mai târziu, Neguț a retrimis un șut periculos, reținut în doi timpi.

Deși CFR are un lot mult mai valoros și experimentat, diferența nu s-a văzut pe teren, un rezultat de egalitate fiind echitabil, din punctul meu de vedere. Dan Petrescu recunoștea înainte meciului că târgoviștenii au o echipă foarte bine organizată defensiv, iar meciul va fi foarte greu. Oaspeții sunt liderul care a acumulat 48 de.puncte, cu 11 mai mult decât FCSB, care are totuși un meci în minus, în timp ce Chindia ocupă momentan același loc 10, cu 19 puncte.

Totuși, o campioană n-ar trebui să tragă de timp…

Chindia: Căbuz / Rrumbullaku (Stoian ’90), Celea, Căpușă, Corbu (Martac ’78)/ Popadiuc, Kocic (Florea), Dulca, Neguț / Șerban M. (Jipa ’59) / Popa. Antrenor: Emil Săndoi.

Foto: AFC Chindia Oficial / Eduard Găiseanu

BMG

Distribuie:

hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
getsbet Gopo

CITEȘTE ȘI

kiss2022-01.jpg
romserv.jpg
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media