ortooxacell kiss2022.gif Flax

Bayern câștigă un nou titlu în Bundesliga. Este cel de-al 8-lea consecutiv

Bayern Munchen a câștigat al optulea titlu consecutiv în Bundesliga, după ce s-a impus, marți seara (16 iunie), pe terenul lui Werder Bremen, scor 1-0, în etapa a 32-a a campionatului Germaniei.

Singurul gol al partidei a fost marcat de atacantul polonez Robert Lewandowski, aflat la cota 31 în acest sezon, fiind urmat în ierarhia golgheterilor de Timo Werner, cu 25 de reușite. Bayern Munchen a încheiat acest meci în inferioritate numerică, după eliminarea lui Alphonso Davies din minutul 79.

„Felicitări echipei, este senzațional ce am reușit în ultimele luni. Nu am nimic de criticat după acest meci, trebuie să fiu mândru de felul în care jucătorii s-au descurcat. Echipa a fost foarte unită și merităm din plin acest titlu”, a declarat după meci antrenorul Hansi Flick, care a câștigat titlul la primul său sezon că antrenor. De altfel, în ultimele 14 meciuri, Bayern Munchen a obținut tot atâtea victorii în Bundesliga.

Tot marți seara, din Bundesliga a retrogradat matematic și formația Paderborn.

 

Ce mize mai sunt în Bundesliga?

Chiar dacă Bayern Munchen a câștigat deja titlul, în Bundesliga mai sunt două etape, iar mize sunt destule în așa fel încât campionatul Germaniei să rămână la fel de interesant. Se joacă în special pentru locurile de Champions League, dar și pentru salvarea de la retrogradare, iar la NetBet sport au apărut deja cotele pentru următoarele dueluri de foc.

Spre exemplu, în etapa a 33-a va avea loc și super meciul dintre RB Leipzig și Borussia Dortmund. Este un duel intre echipele aflate pe locul 3, respectiv 2 din Bundesliga. Privind cotele la pariuri, observăm că RB Leipzig pornește cu prima șansă, având cota 2.35. Victoria Borussiei Dortmund are cota 2.80, iar un rezultat de egalitate are cota 2.80. Cotele prezentate sunt din oferta NetBet, primul operator de gambling licențiat în România după reglementarea pieței din 2015. Acesta nu oferă doar pariuri sportive, ci și o selecție de jocuri de cazino online impresionantă: mese de ruletă și blackjack clasice sau cu dealeri live, peste 1.200 de sloturi, pariuri pe loto și chiar poker online.

De asemenea, în penultima etapă va avea loc și meciul dintre Mainz și Werder Bremen, două echipe angrenate în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Și acesta este un duel foarte echilibrat, dacă privim cotele de la același operator. Mainz are cota 2.45 pentru un succes, Werder are cota 2.75, iar rezultatul de egalitate are cota 3.60.

Programul ultimelor două etape din Bundesliga

 

Etapa a 33-a

Bayern Munchen – Freiburg

RB Leipzig – Borussia Dortmund

Hoffenheim – Union Berlin

Fortuna Dusseldorf – Augsburg

Hertha Berlin – Bayer Leverkusen

Mainz 05 – Werder Bremen

Schalke 04 – Wolfsburg

FC Koln – Eintracht Frankfurt

Paderborn – Borussia M’Gladbach

 

Etapa a 34-a

Borussia Dortmund – Hoffenheim

Bayer Leverkusen – Mainz 05

Borussia M’Gladbach – Hertha Berlin

Wolfsburg – Bayern Munchen

Eintracht Frankfurt – Paderborn

Werder Bremen – FC Koln

Freiburg – Schalke 04

Augsburg – RB Leipzig

Union Berlin – Fortuna Dusseldorf

Lupta pentru titlul de golgheter e tranșată

Mai mult ca sigur, Robert Lewandowski va fi și golgheterul acestei ediții din Bundesliga. După reușita de marți seară, el a ajuns la borna 31 în acest sezon, fiind urmat de Timo Werner de la Leipzig, cu 25 de goluri marcate.

Pentru cei care mai cred însă în minuni, NetBet oferă cota 15:00 ca Werner să îl întreacă pe Lewandowski și să devină golgheterul acestui sezon din Bundesliga. În schimb, cota polonezului este de doar 1.02.

În ce privește lupta pentru salvarea de la retrogradare, Werder Bremen are cota 1.40 să pice în 2.Bundesliga, Fortuna Dusseldorf are 1.52, Mainz are 4.50, iar Augsburg are 26.00.

Următoarea ediție a campionatului Germaniei va începe în luna august, la o dată ce nu a fost stabilită momentan.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media