ortooxacell kiss2022.gif Flax

BASCHET. Greu cu Mureșul !

Nova Vita Târgu Mureş – CS Municipal Târgovişte. Sâmbătă, ora 19.30, Sala Sporturilor din Târgu Mureş

Deplasare de gradul zero pentru CS Municipal Târgovişte la acest sfârşit de săptămână. Elevele lui Florin Nini trebuie să treacă cu bine peste meciul cu Nova Vita Târgu Mureş, formaţie care în acest sezon a investit masiv în transferuri şi a adus un antrenor cu nume, Mladen Jojic.

Aceasta va fi cea mai dificilă deplasare din finalul de sezon regulat. Nova Vita Târgu Mureş a devenit în actualul campionat una dintre candidatele la un loc în semifinale graţie investiţiilor masive făcute în vara lui 2011. Dincolo de lotul foarte solid al ardelencelor, conducerea administrativă a adus în iarnă şi un antrenor cu nume în persoana lui Mladen Jojic, fostul tehnician al celor de la Asesoft, care l-a înlocuit pe selecţionerul României, Stacey Nolan.

Târgoviştencele sunt pregătite pentru un meci greu, iar Florin Nini este convins că echipa sa va scoate un rezultat bun în sala din Târgu Mureş

Conform www.totalbaschet.ro,cel mai interesant duel din cadrul etapei cu numărul 25 la baschet feminin se va desfăşura la Sala Sporturilor din Târgu Mureş. Noua echipă a lui Mladen Jojic va da piept cu deţinătoarea Cupei României, CSM Târgovişte, formaţie care are cel mai bun procentaj al victoriilor în actualul sezon regulat.Conform aceluiaşi totalbaschet.ro, putem vorbi de un duel tactic între Nini şi Jonic, o confruntare extrem de echilibrată şi deschisă oricărui rezultat. Chiar şi aşa favorite sunt dâmboviţencele datorită unul lot, la prima vedere, mai solid respectiv o bancă mai lungă faţă de târgmureşence.În momentul de faţă Nova Vita se află pe poziţia a 2-a în clasament, în faţa CSM-ului, însă doar datorită faptului că echipa din judeţul Dâmboviţa are doar 22 de partide disputate, faţă de cele 24 ale gazdelor. Nova Vita înregistrează o linie de 20 de victorii şi 4 înfrângeri în timp ce CSM are un sincur insucces şi 20 de victorii.În tur câştig de cauză a avut CSM Târgovişte, formaţei care s-a impus cu scorul de 57-45. Cristina Ciocan a fost cea mai bună marcatoare cu 12 puncte înscrise. De partea cealaltă Graham a avut 19 puncte, aproape jumătate din totalul echipei sale.Partida va debuta la orele 19:30 şi va fi oficiată de către Ciprian Stoica şi Andrada Csender.

sursa: baskettgv.ro

Distribuie:

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media