Acțiune cu scop caritabil a Chindiei Târgoviște. Poți avea tricoul de joc al lui Cherchez

 

Clubul târgoviștean se alătură unei campanii caritabile, desfășurată la nivel național. Mai jos, comunicatul integral:

“AFC Chindia Târgoviște se alătură celorlalte cluburi din Liga I în campania inițiată de Liga Profesionistă de Fotbal, cu obiectivul competiției de fotbal virtual eLIGA de a întinde o mână de ajutor Asociației Crucea Roșie în aceste momente dificile.

În acest sens, scoatem la licitație tricoul de joc al lui Cristian Cherchez, cu autograf. Prețul de pornire al licitației cu scop caritabil este 500 de lei. Licitația se va desfășura numai pe pagina de Facebook a clubului și va dura până luni, 4 mai, ora 21.00.

Câștigătorul licitației cu scop caritabil va fi notificat de responsabilul desemnat de către club și va primi detaliile contului Asociației Crucea Roșie în care va vira suma respectivă.

După primirea dovezii de plată, clubul va trimite tricoul câștigătorului.

În speranța unui număr cât mai mare de participanți la licitație, vă mulțumim pentru sprijin, menționând că suma obținută de la câștigătorul licitației va fi folosită de către Crucea Roșie pentru prevenirea răspândirii și combaterii covid-19.”

Situația actuală ne-a dus într-un moment istoric, total neplăcut. Așteptăm deciziile organizatorilor cu privire la modul în care sezonul competițional va lua sfârșit. Competițiile juniorilor, cu excepția Ligii Elitelor U19, au fost anulate, cel mai probabil până în toamnă. Ne e dor de fotbal. Hai Chindia!

Foto: AFC Chindia Oficial

BMG


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro