19 locuri I şi zeci de învingători, la prima ediţie a Cupei Cetăţii Târgovişte la Înot

Distribuie:

Competiţia ce a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute, la bazinul de înot din Târgovişte, a reunit copii şi tineri care şi-au testat abilităţile de înotători, ca elevi ai profesorilor Adrian Apostol, Dan Petre şi Felix Stănescu.

Parteneri în organizarea acestui eveniment care a avut ca principal scop promovarea înotului recreativ și pentru dezvoltare fizică armonioasă în rândul preșcolarilor și elevilor din ciclul primar și gimnazial au fost Asociaţia Eu POT Târgovişte, Univesitatea Valahia din Târgovişte şi CSM Târgovişte. S-au ocupat de buna desfăşurare a competiţiei echipa de studenți de la Facultatea de Științe Umaniste, departamentele Educație Fizică și Sportivă și Kineto terapie: Crestez Georgiana, Constantinescu Mihaela, Ilea Corina, Ionescu Adrian, Ionescu Nicolae, Rotaru Adrian, Ivascu Delia, Radu Mihaela, Filip Vlad, Georgiana Sirbu Popescu, Gheorghe Danil. Șeful comisiei tehnice a concursului a fost lect.univ.dr Ancuta Pîrvan.

Un număr de 19 copii au învins în cele 42 de probe programate, dar fiecare dintre participanţi sau susţinători au avut de câştigat amintiri frumoase.

La competiţie au luat parte şi trei copii cu dizabilităţi, care au primit diplome de participare. Următoarea ediţie e Cupei Cetăţii Târgovişte la Înot este programată pentru luna decembrie, organizatorii sperând să atragă mai mulţi sponsori pentru a recompensa cât mai mulţi participanţi. De asemenea, se doreşte ca la a doua ediţie premierele să aibă loc în paralel cu desfăşurarea concursului, pentru a evita o şedere prelungită a participanţilor, iar concursul să includă şi o ştafetă în scop caritabil pentru susținerea programelor sociale pe care Asociaţia Eu POT Târgovişte le are în derulare.

11653234_851227944951319_255107491_n 11655250_851227598284687_120901745_n

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro