Spectacolul „În dar de Crăciun”, o nouă ediţie de succes!

Cea de-a doua ediţie a spectacolului umanitar „În dar de Crăciun” s-a ridicat la înălţimea aşteptărilor, suma strânsă în urma organizării acestuia depăşind 1800 lei.

 Evenimentul desfăşurat vineri la Casa de Cultură „Dumitru Stanciu” din Găeşti a adus laolaltă tineri talentaţi şi voci cunoscute din Dâmboviţa, care au dorit să facă un gest frumos în preajma sărbătorii Naşterii Domnului. Atmosfera de spectacol a fost întreţinută de participanţii dâmboviţeni de la „Vocea României” şi „X-Factor”, dar şi alţi invitaţi-surpriză:  Izabela Simion şi Claudiu Zamfira, Lara Moco, solista de muzică populară Adina Minciunoiu, saxofonistul Roman Ciuganschi, dar şi Alexandra Uşurelu. Gazdaspectacolului a fost şi în acest an, Camelia Căpitanu. În cadrul campaniei de promovare a evenimentului, peste 300 de elevi din Găeşti s-au alăturat cauzei nobile şi au realizat felicitări şi desene cu tema “În Dar de Crăciun”.

Spectacolul s-a bucurat de succes şi anul acesta, la final, organizatorii reuşind să adune în total 1809 lei, bani care vor fi donaţi, ajungând la familiile defavorizate din Găeşti cu ajutorul Serviciului de Asistenţă Socială din oraş şi al Primăriei Găeşti. Deşi suma de anul acesta este mai mică decât cea strânsă anul trecut, organizatorii sunt foarte mulţumiţi.

Prin intermediul spectacolului „În dar de Crăciun”, găeştenii şi nu numai au oferit unor oameni nevoiaşi posibilitatea de a sărbători Crăciunul cu bucate pe masă.

 

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro