Mai multe şanse de ocupare pentru şomerii din Niculeşti

Consiliul Judeţean Dâmboviţa in parteneriat cu Fundaţia Dezvoltarea Popoarelor-Filiala Dâmboviţa, cu sprijinul Agenţiei Județene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa şi al Primăriei Niculeşti, a organizat, în data de 24 februarie 2012, bursa  locurilor de muncă în localitatea Niculeşti.

La  eveniment au participat cu  oferte de locuri de muncă 5 angajatori din judeţul Dâmboviţa şi din judeţul Ilfov. Locurile de muncă puse la dispoziţie de angajatorii participanţi au vizat domeniul construcţiilor, al industriei uşoare, dar si pe cel al serviciilor. Un numar de 51 de persoane, din comuna Niculeşti, au participat in mod activ la această bursă informându-se asupra oportunităţilor oferite de angajatorii prezenţi.

Scopul organizării burselor locurilor de muncă este acela de a veni în întâmpinarea nevoilor de angajare imediate şi viitoare ale firmelor, cât şi a nevoii de ocupare a persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau şomere din aceste zone.

Evenimentul a fost un prilej pentru promovarea proiectului în comunitate, dar şi un mijloc prin intermediul căruia se implementează acest proiect in fiecare dintre cele patru localităţi ale judeţului Damboviţa: Conţesti, Niculeşti, Cojasca şi Ciocăneşti.

Acţiunea s-a desfăşurat in cadrul proiectului Parteneriat  pentru ocupare în mediul rural, cofinanţat din Fondul Social European prin  Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 „Investeşte În oameni!”, axa prioritară 5, “Promovarea măsurilor active de ocupare”, domeniul major de intervenție 2 ”Mediul rural mai mult decât agricultura”. Valoarea finanţării nerambursabile a proiectului este de  1.699.096 lei,  iar durata de implementare este de 24 luni.

Obiectivul general al proiectului îl reprezintă sprijinirea ocupării pentru 670 persoane din zonele rurale din 2 regiuni din România: regiunea Sud Muntenia si Nord-Vest , prin atragerea, susţinerea şi facilitarea integrării pe piaţa muncii şi prin sprijinirea ocupării pe o perioada de 24 luni.

Proiectul este implementat de Fundaţia Dezvoltarea Popoarelor în parteneriat cu Consiliul Judeţean Dâmboviţa, Institutul de Cercetare a Calităţii Vieţii, Agenţia Judeţeana pentru Ocuparea Forţei de Muncă Arad, ASLAM-Associazione Scuole Lavoro Alto Milanese şi cele două filiale ale Fundaţiei Dezvoltarea Popoarelor, Arad şi Dâmboviţa. Acest parteneriat confirmă, încă o dată,  faptul că numai împreună, instituţii ale statului, mediul privat şi societate civilă, putem găsi soluţii la problemele majore ale comunităţilor locale.

 

 

 

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro