Izabela, o tânără târgovișteancă diagnosticată cu o tumoare pe creier, are nevoie de sprijinul nostru

Distribuie:

Izabela, o fată simplă, zâmbitoare și plină de viață, în vârstă de doar 25 de ani ,  a fost diagnosticată în urmă cu 3 ani cu o tumoare pe creier. A fost operată, a făcut terapie și se simțea mai bine. Din păcate, în urmă cu două săptămâni, fiindu-i foarte rău, a făcut analizele și a aflat că tumoarea i-a recidivat. A avut de ales între o altă operație în care șansele de supraviețuire erau minime (având ca risc atingerea nervilor în momentul îndepărtarii tumorii ) și un tratament care costă 4000 de lei ședința, pe care abia l-a început. Sunt și costuri suplimentare cum ar fi: transportul Târgoviște-București și retur (nu poate călători decat întinsă pentru că îi este rău ), nu are posibilitatea de a rămâne în București în ziua în care face tratamentul, un alt tratament suplimentar.

Pentru cei care vor și au posibilitatea să o ajute, o pot face la numărul de tel (al mamei ei): 0731225247- Maria Boghiu

În sprijinul Izabelei au venit deja studentele de la Științele Educației, anul III, Universitatea Valahia, care vor porni o campanie de sprijin pentru tânără și pregatesc deja și o campanie de donare de sânge.

Distribuie:

alegeri
alegeri
Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Flax Gopo Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro