Bursa Locurilor de Muncă, la Penitenciarul Mărgineni

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa organizează vineri, 12 iunie 2015, începând cu ora 10.00, Bursa Locurilor de Muncă la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Mărgineni.

Din datele furnizate de Serviciul de Educaţie al Penitenciarului Mărgineni, rezultă că vor participa 25 de persoane aflate în detenţie, calificate în domeniul construcţiilor, prelucrărilor mecanice şi serviciilor.

Până la acest moment 7 agenţi economici au răspuns invitaţiei de a participa la acestă acţiune cu o ofertă de 25 de locuri de muncă vacante.

Prin organizarea acestei acţiuni, AJOFM Dâmboviţa doreşte creşterea şanselor de reintegrare socială a persoanelor private de libertate.

Cu acest prilej, persoanele aflate în detenţie vor primi informaţii referitoare la meseriile care se caută actualmente pe piaţa muncii şi condiţiile de ocupare a acestora.

De asemenea, vor fi prezentate cursurile de formare profesională în care AJOFM Dâmboviţa este autorizată să califice personal.

Conform prevederilor legale – Legea 76/2002 actualizată, deţinuţii care mai au cel mult 9 luni pănă la eliberare, pot urma un curs de calificare astfel încât reintegrarea în societate să fie cât mai rapidă.


Valeriana heidelbergcement
Iohanis

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro