Bursa Locurilor de Muncă, la Penitenciarul Mărgineni

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa organizează vineri, 12 iunie 2015, începând cu ora 10.00, Bursa Locurilor de Muncă la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Mărgineni.

Din datele furnizate de Serviciul de Educaţie al Penitenciarului Mărgineni, rezultă că vor participa 25 de persoane aflate în detenţie, calificate în domeniul construcţiilor, prelucrărilor mecanice şi serviciilor.

Până la acest moment 7 agenţi economici au răspuns invitaţiei de a participa la acestă acţiune cu o ofertă de 25 de locuri de muncă vacante.

Prin organizarea acestei acţiuni, AJOFM Dâmboviţa doreşte creşterea şanselor de reintegrare socială a persoanelor private de libertate.

Cu acest prilej, persoanele aflate în detenţie vor primi informaţii referitoare la meseriile care se caută actualmente pe piaţa muncii şi condiţiile de ocupare a acestora.

De asemenea, vor fi prezentate cursurile de formare profesională în care AJOFM Dâmboviţa este autorizată să califice personal.

Conform prevederilor legale – Legea 76/2002 actualizată, deţinuţii care mai au cel mult 9 luni pănă la eliberare, pot urma un curs de calificare astfel încât reintegrarea în societate să fie cât mai rapidă.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro