Apă potabilă pentru sătenii din Dâmbovicioara

În urma precipitațiilor abundente din ultima perioadă, mai multe de fântâni din satul Dâmbovicioara – comuna Braniştea au fost afectate, iar acestea nu mai pot fi folosite pentru alimentarea cu apă potabilă a populaţiei.

În aceste condiţii, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a decis ca în perioada următoare populaţia afectată din localitatea Dâmbovicioara să primească apă potabilă. Această acţiune de transport şi distribuire a apei potabile este condusă şi coordonată de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență prin Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” Dâmboviţa. Transportul apei potabile se face cu o cisternă de la Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Dâmboviţa, la distribuirea apei către populaţie, pe lângă jandarmi participând şi cadre ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” Dâmboviţa.

Autocisterna Jandarmeria Dâmbovi&#539_a

De asemenea, în seara zilei de 10 decembrie, Crucea Roşie Dâmboviţa a distribuit cca. 600 de sticle cu apă plată pentru locuitorii din zona afectată (satul Dâmbovicioara – comuna Braniştea), la această acţiune, alături de voluntarii de la Crucea Roşie, participând şi cadre ale I.S.U. „Basarab I” Dâmboviţa.

foto: arhivă

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro