Apă potabilă pentru sătenii din Dâmbovicioara

În urma precipitațiilor abundente din ultima perioadă, mai multe de fântâni din satul Dâmbovicioara – comuna Braniştea au fost afectate, iar acestea nu mai pot fi folosite pentru alimentarea cu apă potabilă a populaţiei.

În aceste condiţii, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a decis ca în perioada următoare populaţia afectată din localitatea Dâmbovicioara să primească apă potabilă. Această acţiune de transport şi distribuire a apei potabile este condusă şi coordonată de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență prin Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” Dâmboviţa. Transportul apei potabile se face cu o cisternă de la Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Dâmboviţa, la distribuirea apei către populaţie, pe lângă jandarmi participând şi cadre ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” Dâmboviţa.

Autocisterna Jandarmeria Dâmbovi&#539_a

De asemenea, în seara zilei de 10 decembrie, Crucea Roşie Dâmboviţa a distribuit cca. 600 de sticle cu apă plată pentru locuitorii din zona afectată (satul Dâmbovicioara – comuna Braniştea), la această acţiune, alături de voluntarii de la Crucea Roşie, participând şi cadre ale I.S.U. „Basarab I” Dâmboviţa.

foto: arhivă


Valeriana heidelbergcement
Iohanis

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro