Ultima sută de metri pentru depunerea cererilor unice de plată a subvenţiilor pe anul 2015

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) primeşte în această perioadă din partea producătorilor agricoli cererile unice de plată în cadrul campaniei aferente anului 2015. Subvenţia la hectar, schemele de sprijin şi ajutoare pentru sectorul zootehnic şi cel vegetal, plăţile pentru micii fermieri şi tinerii fermieri, ajutoarele naţionale tranzitorii, toate sunt cumulate într-o cerere unică, fiind al doilea an în care se aplică această nouă procedură.

În Dâmbovița, potrivit informațiilor oferite de Oana Năstase, purtător de cuvânt al APIA Dâmbovița, până acum au fost depuse 24.633 de cereri, pentru o suprafață de 118033,96 ha. Cereri se primesc până la 09 iulie 2015, cu penalități de 1% pe zi, începând din 16 iunie, pentru fiecare zi lucrătoare.

Schemele şi măsurile de sprijin pe suprafaţă (SAPS) sunt finanţate din Fondul European de Garantare Agricolă (FEGA), din Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurală (FEADR) şi din bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR).


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro