Specialiștii APIA merg în județ să vorbească cu fermierii. Vezi programul pe localități:

 

     Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura Centrul Judetean Dambovita a initiat in perioada 20-22 iulie 2015 o sesiune de informare si consiliere destinata fermierilor beneficiari ai formelor de sprijin in agricultura in anul 2015.

    Mentionam ca la stabilirea perioadei de informare s-a avut in vedere lamurirea criteriilor de eligibilitate cu grad ridicat de noutate fata de anii precedenti inaintea campaniilor de control pe teren din acest an.

    Concret, din discutiile purtate cu mai multi fermieri am identificat ca fiind  necesara o prezentare mai detaliata a cerintelor legale in materie de gestionare si a bunelor conditii agricole si de mediu . Ne referim la aplicarea îngrăşămintelor pe terenuri adiacente cursurilor de apă şi a captărilor de apă potabilă, depozitarea şi manipularea îngrăşămintelor chimice;  amenajarea depozitelor de pesticide, completarea evidentelor de lucrari si fertilizari la nivel de ferma.

     Pentru realizarea acestei actiuni, echipe de salariati ai APIA Centrul Judetean Dambovita se vor deplasa in mai multe zone ale judetului unde se vor intalni cu fermierii invitati special in acest sens, dupa urmatorul program:

Casa de Cultura Titu Gara, in data de 20.07.2015, ora 13.30

Casa de Cultura Gaesti , in data de 20.07.2015, ora 10.00

Clubul Flacara Moreni, in data de 21.07.2015, ora 10.00

Centrul Cultural Pucioasa, in data de 21.07.2015, ora 13.30

Caminul Cultural Comisani- Lazuri, in data de 22.07.2015, ora 10.00.

 

DIRECTOR EXECUTIV,

Ec. Corina Alexandrina GARLEANU

                                                                                                       Intocmit:  Cons. Oana NASTASE, Responsabil mass- media

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro