APIA Dâmbovița: Fermierii pot solicita adeverințe pentru accesarea de credite în vederea finanțării activităților curente!

Pentru a veni în sprijinul fermierilor, Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură eliberează adeverințe pentru beneficiarii schemelor de plată implementate de Agenție  în cadrul Campaniei 2021, respectiv pentru fermierii care intenționează să acceseze credite în vederea finanțării activităților curente, de la instituțiile bancare și non-bancare care au încheiat convenții cu APIA.

Astfel, potrivit convențiilor, la solicitarea scrisă a fermierului, APIA eliberează o adeverință prin care confirmă că acesta a depus cererea unică de plată pentru anul 2021 aplicând pentru schema de plată unică pe suprafață, plata redistributivă, plata pentru practici agricole benefice pentru climă și mediu și/sau pentru măsurile de mediu și climă – M10, M11, M13.

De creditul de până la 85% din valoarea sumei calculate conform adeverinței eliberate de APIA, au beneficiat până în prezent 31 de fermieri dâmbovițeni.

 

 

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro