23.061 de fermieri dâmboviţeni au solicitat sprijin prin cererea unică

APIA Dâmboviţa a încheiat campania de primire a cererilor unice de plată – 23.061 de fermieri dâmboviţeni au solicitat sprijin

Astăzi, 15 iunie 2020, campania de primire a cererilor unice de plată în agricultură fără penalităţi… a ajuns la final! La nivelul judeţul Dâmboviţa au solicitat sprijin prin cererea unică 23.061 fermieri, pentru o suprafaţă de 123.754,84 ha, până la data de 14 iunie 2020. Reprezentanţii APIA Dâmboviţa susţin că, anul acesta s-a înregistrat o creştere de 102 % (n.r. față de suprafața estimată), iar aceste rezultate poziţionează Dâmboviţa peste media judeţelor din ţară şi demonstrează că fermierii dâmboviţeni au înţeles că agricultura performantă se face prin lucrarea comasată a terenurilor agricole.

„Situaţia specială în care s-a desfaşurat campania de primire a cererilor unice generată de pandemia de COVID 19, prin depunerea solicitărilor de sprijin prin mijloace electronice, a intesificat comunicarea telefonică dintre fermieri şi funcţionarii din cadrul instituţiei care i-au consiliat şi i-au îndrumat  pas cu pas în tot ce au avut de făcut. În cadrul APIA Centrul Judeţean Dâmboviţa s-au adoptat strategii eficiente de lucru la distanţă cu fermierii şi de colaborare cu autorităţile locale din judeţ, astfel încât s-a asigurat continuitatea activitaţii fără a periclita sănătatea beneficiarilor formelor de sprijin sau a personalului”, a declarat Corina Gârleanu, directorul APIA Dâmboviţa.

 


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro