92 de şomeri, selectaţi pentru angajare la Bursa Locurilor de Muncă Moreni (foto)

Consiliul Judeţean Dâmboviţa în colaborare cu Agenţia Judeteană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa, a organizat, astăzi, Bursa Locurilor de Muncă.

Evenimentul s–a desfăşurat în municipiul Moreni la Clubul Flacăra începând cu ora10.00, unde printre participanţi s-au numărat primarul Constantin Dinu, viceprimarii CJD, Gabriel Grozavu şi Ioan Marinescu, directorul AJOFM Dâmboviţa, Constanţa Anghel.

 

După centralizarea datelor,  se pare că au fost prezenţi 18 agenţi economici cu o ofertă de  187 posturi vacante, pentru care s-au prezentat 297 de persoane, din care 92 au fost selectate în vederea încadrării în muncă, iar  alte două persoane  au fost angajate pe loc.

Aşteptările organizatorilor nu au fost atinse, la debutul bursei, vicepreşedintele CJD, Gabriel Grozavu declarând pentru presă că speră ca toate cele 187 de posturi să fie ocupate.

Pentru ca lucrurile să meargă mai bine şi angajatorii să fie puşi cât mai des faţă în faţă cu şomerii, CJD şi AJOFM Dâmboviţa vor organiza periodic astfel de burse în principalele oraşe ale judeţului.

O veste bună pentru morenari va fi, însă, aceea că la Parcul Industrial Moreni se vor realiza două noi investiţii, care vor crea 200 de locuri de muncă în plus, pe lângă cele 1000 oferite în prezent de acest parc.

morenibursa2

morenibursa3

morenibursa4


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro